Lokalavis for Åsane og omegn!
  • SØKER TIPS: Politiet søker tips etter fire boliginnbrudd i Rollands-området på bare to uker.

Fire innbrudd i Rollands-området

Politiet søker tips etter fire boliginnbrudd i Rollands-området på bare to uker. – Vi ser etter likheter mellom innbruddene, sier overbetjent og straffesaksansvarlig Anne Gro Njøten Veland ved Bergen nord politidistrikt.

Lørdag ble det meldt om et innbrudd i en bolig i Bruskedalsreset. Innbruddet hadde trolig skjedd i løpet av natten. Dagen etter ble det meldt at det hadde vært innbrudd i nabohuset. Også dette har trolig skjedd natt til lørdag, men politiet kan ikke utelukke at det har funnet sted noe senere siden det først ble oppdaget og meldt søndag. 

I begge husene skal det ha blitt rotet rundt. 

For bare to uker siden ble to boliger, henholdsvis i Rollandslia og Kollåsskiftet brutt opp. Også her kom eierne hjem til endevendte boliger. Det grove tyveriet i Rollandslia fant sted mellom fredag ettermiddag den 4. september og lørdag formiddag 5. september. I Kollåsskiftet ble innbruddet utført i løpet av helgen 4. – til 6. september. 

Kan være 

samme gjerningsmann

Fire innbrudd i samme område er uvanlig mye.

Politiet har etterforsket de to innbruddene første helgen i september hver for seg. Med to nye innbrudd denne helgen, blir det hele naturligvis satt inn i en større sammenheng.

– Vi ser etter likheter og vi kommer til å sjekke opp innbruddene mot tidligere straffedømte som er løslatt, sier Njøten Veland til Åsane Tidende.

Søker tips

Politiet i Åsane ber publikum om tips etter de grove tyveriene. 

– Vi ber om hjelp fra folk som bor eller har oppholdt seg i området disse helgene. Om noen har sett eller hørt noe, kanskje lagt merke til noe uvanlig, så er vi interessert i å komme i kontakt med dem, oppfordrer overbetjenten.

Arne og Åsane politistasjon holder til i Litleåsveien og kan nåes på telefonnummer 55255500 eller 02800.

Av

Thomas Gangstøe

thomas@aasanetidende.no

Relaterte saker