Lokalavis for Åsane og omegn!
  • LITEN REST AV FARTSHUMPER: Fartshumpene i Eidsvåg har gjennomgått en grundig nedsliping.

Vegvesenet innrømmer feil

– Jeg forstår at folk reagerer på at man retter opp et arbeid som ble gjort for så kort tid siden, men når det har blitt gjort en feil, da retter man opp feilen, sier kontrollingeniør i Statens vegvesen, Håkon Toverud.

Flere beboere i Eidsvåg har reagert på at fartshumpene som ble satt opp mellom Lønborg og Eidsvågneset nå har blitt slipt ned. Toverud forklarer at dette ble gjort for å få en annen utforming og fasong som er mer tilpasset trafikken på strekningen, spesielt med tanke på bussene.

Retter opp feil

–Enkelte reagerer på at arbeidet nå blir gjort om igjen?
– En eller annen plass ble det ikke fanget opp at det skulle være en modifisert utforming på disse fartshumpene, svarer Toverud, og legger til at han forstår beboernes reaksjon. – Da man oppdaget at det var feil bygget var det ikke annet gjøre enn å rette opp feilen, men jeg forstår at folk reagerer, erkjenner kontrollingeniøren til slutt.

Les resten i dagens Åsane Tidende.

Av

Kristine Rande Nesheim

kristine@aasanetidende.no