Lokalavis for Åsane og omegn!
  • FOR TØFT: Åsane fikk det ikke lett borte mot Sandefjord, men Soltvedt er sikker på å slå tilbake når Fredrikstad kommer til Myrdal på søndag.

– Vi slår tilbake mot Fredrikstad

Joachim Soltvedt er ikke bekymret etter nederlaget i Sandefjord.

– Det var en tøff kamp mot et bra lag, men jeg synes vi hang godt med i store deler av kampen. Vi er litt skuffet, men hadde ikke forventet å ta med oss tre poeng her i fra, sier Soltvedt til Åsane Tidende.

Kevin Larsen ga fjorårets Tippeliga-lag ledelsen etter 17 minutter.

– Synd at de fikk en så tidlig scoring. Vi skapte noen farligheter, og kunne fått med oss noe fra denen kampen, men Sandefjord vant fortjent, oppsummerer kantspilleren.

Enric Valles ga vertene 2-0 knappe kvarteret før slutt, og sendte formlaget fra Myrdal hjem til Åsane uten poeng etter den råsterke bortetriumfen i Sandnes sist.

– Vi slår tilbake

Soltvedt er imidlertid sikekr på at dagens tap mot et Sandefjord-lag som overtok tabelltoppen i Obos-ligaen, ikke fører Åsane inn en dårlig periode tilsvarende fjorårsesongen.

– Dette har ingenting å si for den formen vi er i. Vi gjorde en okey bortekamp mot et lag med opprykksambisjoner, og skal slå tilbake mot Fredrikstad på søndag.

Det var en relativt jevn kamp i Sandefjord, men Larsens tidlige ledermål satte premissene. Fra kort hold smalt Larsen ballen bak en sjanseløs Østgård i Åsane-målet.

Gjestene fra Bergen hang greit med i store deler av kampen, men uten å skape nok til virkelig ryste Lars Bohinens mannskap.

Når Valles hamret inn 2-0 etter 78 minutter ble det til slutt en komfortable hjemmeseier for vertene. Åsane blir liggende på sin sterke 4. plass, men kan bli forbigått av et knippe lag når dagens runde er ferdigspilt. Eirik Wollen Steen fikk seg en smell i hodet, som kunne virke som en hjernerystelse, og ble erstatte av Sindre Austevoll i forbindelse med hjemmelagets 1-0-scoring.

Av

Erik Madsen

erik@aasanetidende.no

Kampfakta:

Sandefjord – Åsane 2-0 (1-0)

Komplett Arena

Mål:

1-0: Larsen 17,

2-0: Valles 78,

Åsane: Eirik Østgård, Roni Peiponen, Eirik Wollen Steen (Sindre Austevoll 20,), Fredrik Pallesen Knudsen, Martin Ueland, Joachim Soltvedt (Niklas Lerpold 86,) Vegard L. Moberg, Stian Nygard, Senai Hagos (Kristoffer Nesse Stephensen 65,) Joakim Hammersland, Geir Andre Herrem,

Andre saker