Lokalavis for Åsane og omegn!
  • KLAR: Kjetil Knutsen blir en del av Bodø/Glimts trenerteam.

Knutsen møter Åsane neste sesong

Den tidligere Åsane-treneren har takket ja til Bodø/Glimt og er tilbake på Myrdal allerede 9. april.

Det er Avisa Nordland som først omtaler saken.

Han går dermed motsatt vei av Tom Mangersnes, som gikk fra assistenttrener i Bodø/Glimt til samme stilling i Åsane nylig. Knutsen er ansatt som trener, og skal sammen med Åsmund Bjørkan lede en av seriefavorittene i jakten på opprykk etter at Bodø-klubben forsvant ned til 1. divisjon i fjor.

Etter bråket i Åsane fotball som ledet til vrakingen av Kjetil Knutsen, blir det svært interessant når Bodø reiser til Myrdal allerede i 2. serierunde, 9. april.

– Bodø/Glimt er en spennende klubb med en sterk tradisjon. De hører hjemme i den øverste divisjonen og jeg ønsker å være med å bidra slik at klubben er tilbake allerede i 2018, sier Knutsen til Bodø/Glimts hjemmeside, ifølge avisen.

 

Av

Erik Madsen

erik@aasanetidende.no

Relaterte saker