Lokalavis for Åsane og omegn!
  • VIDERE: Mikael Hedné opptrer på scenen til Norske talenter. (Pressefoto: TV2)

Klar for Norske talenter

Tryllekunstneren Hedné, alias Mikael Hedne, fra Rolland er videre i Norske talenter på TV2. Fredag overbeviste han dommerne med sine imponerende korttriks.

28-åringen fra Rolland følte at det nå var på tide å prøve seg på Norske talenter, men det er ikke første gang han er med i konkurransen. 

– Nei, jeg var med i 2009 også. Jeg opplever imidlertid at jeg har mer å komme med nå, og jeg har jobbet i flere år med det jeg har lyst til å drive på med innen for tryllekunst, sier han.

Annerledes opplevelse

Fredag så vi ham utføre korttriks for dommere, publikum og tv-seere.

– Jeg har opptrådt tidligere, men det er en helt annen opplevelse med en slik setting. Dette er helt klart noe annet enn det jeg er vant med, og det på alle mulige måter, sier Hedné med et smil.

Deltakerne har tre minutter på seg til å imponerende de fire dommerne.

– Tanken er å gjøre noe ekstra bra og imponerende. I tillegg er det viktig å gjøre numre som jeg er trygg på, men som samtidig er noe helt nytt og spennende for dem som ser på. Det er en spennende kombinasjonsøvelse, sier han.

28-åringen sier at det var viktig å tenke på alt fra dommere og publikum til tv-kameraene, da han sto på scenen under audition-runden som ble avholdt på Oseana i Os.

– Det handlet om å gå inn og håpe på at det jeg utførte i tre minutter var godt nok til å gå videre i konkurransen, sier han til slutt. 

Av