Lokalavis for Åsane og omegn!
  • NUMMER FIRE: Rallykjører Andreas Bakkerud kom på fjerdeplass i VM-runden i Franske Loheac. Han ligger på sjetteplass sammenlagt før VM fortsettet i den latviske hovedstaden Riga. (Arkivfoto: Hooningan Racing Division)

Fornøyd med fjerdeplass

– Jeg vil gjerne stå oppe på pallen, men denne helgen må vi si oss fornøyde med en fjerdeplass. Nivået på de som kjører finalen er jo meget bra, sier Andreas Bakkerud etter helgens VM-runde i Franske Loheac

25-åringen fra Morvik viste på treningen både fredag og lørdag at han har toppfarten inne, og forbedret også sin egen banerekord lørdag morgen.

– Jeg er veldig fornøyd med rundetidene på lørdag. Vi klarte imidlertid ikke å sette de sammen til gode nok omgangstider. Spesielt startene ble for dårlige, forklarer Bakkerud som ble henholdsvis nummer syv og nummer fire i de to heatene Lørdag.
 

Slet med rytmen

Søndag endret forholdene seg fra strålende sol til pøsende regn.
– Vi slet med å finne rytmen, og litt på samme måte som på lørdag kom vi bakpå fra start og fikk det tøft. Det ble en åttende og niende tid, som sammenlagt gav en sjette plass etter de fire innledende omgangene. Derifra jobbet vi oss hele veien inn til en fjerdeplass i finalen. Det må vi være fornøyd med, sier han.

Bakkerud ligger nå på sjetteplass sammenlagt. Neste VM-runde finner sted i Riga om to uker.

Av

Thomas Gangstøe

thomas@aasanetidende.no

Relaterte saker