Lokalavis for Åsane og omegn!
  • ÅPNER OM TRE MÅNEDER: Jan Fredrik Hamre og tre andre åsabuer blir teamet som skal skape en helt ny lekeplass for både barn og voksne i hjertet av Åsane. I tillegg ønsker minst 500 andre  å jobbe ved trampolineparken. (Foto: Erik Madsen)

Har fått over 500 jobbsøknader

– Dette kommer til å bli sinnsykt bra, sier Mjølkeråen-mannen Jan Fredrik Hamre, som allerede nå har fått inn 500 jobbsøknader tre måneder før han åpner en gigantisk trampolinepark.

Enorme trampoliner, ninja-løype, skumbasseng, diskotek, egen DJ, slamdunk, kafeer- og kanonball-bane blir bare noen av ingrediensene når fire åsabuer åpner trampolinepark i Liamyrane.

Og det blir stort.

3000 kvadratmeter

Det er lagt til rette for 3000 kvadratmeter med park. Dette blir svært, og vi er veldig fornøyde med lokalet her i Liamyrane, sier Hamre til Åsane Tidende.

Konseptet kommer opprinnelig fra USA, som åpnet landets første park tilbake i 2004. Der fikk også de lokale gründerne ideen og inspirasjonen til å starte det ambisiøse prosjektet fra.

– Dette er noe som har vært stort og ekstremt populært i USA siden oppstarten i 2004.

I hele Norge er det to slike parker nå (I Oslo og Trondheim, journ.anm).

– Vi tror at dette kan bli en stor suksess i en så stor bydel som Åsane, sier han.

Utrolig interesse

Det er fire lokale åsabuer som i all hovedsak skal drive det enorme anlegget når Åsanes nye underholdningsstue åpner. Totalt elleve jobber med prosjektet nå. I tillegg skal det ansettes flere.

– Vi har allerede fått inn langt over 500 jobbsøknader, i tillegg til flere forespørsler fra folk som vil feire bursdager og lignende hos oss. Det lover bra, og dette er et prosjekt som vi har stor tro på.

Åpner i januar?

Det åpnes også trampolinepark på Kokstad, og det blir sammen med Liamyrene byens to første attraksjoner i sitt slag.

– Jeg tror uansett vi vil lokke til oss folk fra hele byen, og landet for den saks skyld. Det er mye som skal på plass først, og de siste månedene har det vært intensiv jobbing. Jeg har jobbet fulltid med dette siden januar. Nå håper vi å åpne i januar 2018, bekrefter han.

Av

Erik Madsen

erik@aasanetidende.no

Andre saker