Lokalavis for Åsane og omegn!
  • KLARE FOR ÅSANE: André Svanevik, Frode Fyllingsnes, Christer Fløysand og Morten Svanevik skal åpne treningssenteret Max Fitness Åsane i Salhusveien. – Vi lover ingen dato for åpning ennå, men vi gleder oss til å komme i gang, sier de.

Åpner treningssenter i Salhusveien

De fire vennene Christer Fløysand, Morten Svanevik, André Svanevik og Frode Fyllingsnes skal åpne Max Fitness i Salhusveien. – Vi har lenge vært på jakt etter et bra lokale med god beliggenhet i Åsane bydel, sier Fløysand.

Åsane Tidende møter Christer Fløysand, Morten Svanevik, André Svanevik og Frode Fyllingsnes i lokalene som skal bli til Max Fitness Åsane i Åsane byggsenter i Salhusveien. Fløysand eier og driver Max Fitness i Nordhordland. Der arbeider også Fyllingsnes. Brødrene Svanevik står bak Bergen Performance Center i Loddefjord.

– Vi har vært kompiser alle fire i mange år, og har lenge hatt et ønske om å starte opp noe sammen, sier de til Åsane Tidende.

Fløysand forteller at de over tid har sett etter et lokale i Åsane bydel.

– Det har imidlertid vært vanskelig å finne et bra lokale med god beliggenhet, men i sommer kom vi over dette, sier han fornøyd.

Lover ikke dato

De fire vennene har overtatt lokalet i Salhusveien, og arbeidet med å få i stand treningssenteret er i full gang. Ingen av dem vil imidlertid love når senteret skal åpne dørene.

– Nei, vi ønsker ikke å risikere at vi lover noe som uforutsette ting kan gjøre at vi ikke klarer å holde, sier André Svanevik.

Resten av gruppen nikker samtykkende. Det er ingen tvil om at de gleder seg til å komme i gang.

– Treningssenteret blir døgnåpent. Videre skal vi ha fokus rettet mot egentrening og personlig trening, forteller Fløysand.

Morten Svanevik sier videre at det ikke blir mange gruppetreninger i starten.

– Vi skal ha en liten sal på 80 kvadratmeter, der det blir tilbud om blant annet bootcamp og yoga. Her vil vi nok utvide tilbudet etter hvert, informerer han.

Vil skape et miljø

Alle fire understreker at de vektlegger kvalitetsutstyr.

– Vi har kjøpt det inn fra USA, og det blir mye cardioutstyr som tredemøller, ellipsemaskiner, sykler og romaskiner, sier Svanevik. 

Fløysand sier at det er viktig for dem å skape et godt miljø på det nye senteret.

– Målet vårt er å skape et treningssenter som vi selv har lyst til å trene på, sier han.

Fyllingsnes trekker også frem det gode miljøet på Max Fitness Frekhaug.

– Vi får et familieforhold til hverandre, og jeg håper at vi klarer å skape et like godt og bra miljø her i Åsane også, sier han.

Satser i Åsane

Nå ser de fire samarbeidspartnerne frem til å satse i Åsane.

– Allerede før vi bestemte oss for å åpne dette treningssenteret var det mange som spurte oss om vi kunne åpne i denne bydelen, sier Fløysand.

Kollegaene vet imidlertid at mange store konkurrenter venter dem.

– Åsane er en stor bydel, og vi regner med at det er plass til oss også. I tillegg synes vi at det er gøy med konkurranse og å få mulighet til å utfordre de store kjedene, sier Morten Svanevik.

Lokalene i Salhusveien er på 600 kvadratmeter. Allerede har nærmere 100 personer tegnet medlemskap.

– En tommelfingerregel er at det er plass til treningsarealet ganger to med tanke på antall medlemmer. Vi håper derfor på i overkant av 1000 kunder. Bruken av stedet vil også bli noe spredt utover dagen siden vi skal holde døgnåpent, sier de fire treningssentereierne til Åsane Tidende.

Alle fire, som er personlige trenere, kommer til å tilbringe en del tid på jobb i det nye senteret når det åpner.

– Vi gleder oss til alt står klart og vi kan gå i gang, avslutter Christer Fløysand, Morten Svanevik, André Svanevik og Frode Fyllingsnes.

 

Les hele artikkelen i vår e-avis!

Av

Relaterte saker