Lokalavis for Åsane og omegn!
  • GRAFITTIGJENGEN: Elevene ved Haukås rockeakademi, sammen med grafittikunstner Dino Dikic og styreleder Sveinung Myrjord (bak) etter tre dagers intensiv jobbing for å spraye portretter på veggene i øvingslokalene på Haukås.

Sjekk det stjernegalleriet

I løpet av tre dager fikk elevene ved Haukås rockeakademi spraylakkere lokalene sine i Steinestøveien sammen med grafittikunstner og instruktør Dino Dikic. Det ble litt av et stjernegalleri.

– Utrolig kult, sier Conrad Nesse (11), Sarah Etim (13) og Mira N. Hermansen (10) med hver sin sprayboks i hånden.

Da hadde de akkurat fått lage kunstverk av favorittartistene sine på fire øvingsrom og på sceneveggen i de nye lokalene til Haukås rockeakademi.

– Det må være landets mest spesielle rockelokaler, sier Dino Dikic, som veiledet de unge deltakerne.

Fra Elvis til Aurora

Rockeakademiet har altså fire øvingslokaler. De har alle fått portretter av kjente musikkpersonligheter verden rundt. Både Eminen, A-Ha, Gabrielle, Bob Marley, The Beatles, Michael Jackson, Madonna, Bob Dylan og Amy Winehouse er foreviget sammen med 20 andre artister på veggene i Steinestøveien. Litt gatekunstinspirert og utvilsomt litt Cavern Club-look.

For Dino Dikic var det slettes ingen stor utfordring å engasjere de om lag 25 deltakerne.

– Det er fantastisk at vi har klart å få dette til på så kort tid. Riktignok er mye forberedt på forhånd, men elevene har vært dyktige med sprayboksene. Og de har vært engasjert og stått på hele veien, sier han til Åsane Tidende.

Les mer og se flere bilder i Åsane Tidendes papiravis eller last ned utgaven her!