Lokalavis for Åsane og omegn!
  • BLIR VIKTIG: Erik Huseklepp blir viktig for Åsane denne sesongen og melder seg selv i toppform før seriestarten. 

Erik Huseklepp:

– Vi er bedre enn i fjor

Og selv føler den tidligere Brann-stjernen seg i bedre slag enn på lenge.

– Han har sett veldig bra ut, sier Mons Ivar Mjelde om sin største profil før alvoret sparkes i gang på Myrdal mot Nest-Sotra 1. påskedag.

For det er en opplagt, ambisiøs og fornøyd 33-åring som snakker med Åsane Tidende om årets sesongstart. Huseklepp føler årets mannskap har bedre forutsetninger til å nærme seg toppen istedenfor et evig jag om å unngå nedrykk.

– Vi har sett bra ut i vinter og Marbella-leiren var veldig bra. Vi er godt trente og har fått på plass en sterk stall. Ja, vi har mistet nøkkelspillere, men har også fått inn mye kvalitet i både Lorentzen, Antwi og Kristoffersen. I tillegg til flere unge spillere.

– Sesongen i fjor var ikke bra nok, og jeg tror, vi fort kan være sterkere denne sesongen. Noen av spillerne vi har fått har levert på både dette og høyere nivå tidligere.

– Lover bedre i år

Om sin egen form sier mannen med over 30 landskamper for Norge dette:

– Jeg føler meg i veldig bra slag. Inn mot årets sesong har jeg ikke måttet tenke på andre ting enn fotball, som jo ikke var tilfelle da jeg først signerte for Åsane. Forutsetningene er bedre og jeg tror stallen er styrket, sier han.

– Vi må stabilisere oss og gjøre Myrdal til et fort, samtidig som borteformen må rettes på. Vi er et litt annerledes lag enn i fjor med mer løpsstyrke, sier han.

Med både Dennis Antwi, Håkon Lorentzen og Erik Huseklepp, i tillegg til flere offensive spillere som Stian Nygard, Senai Hagos og Joakim Hammersland, har oransjetrøyene mer muskler offensivt, men mangler goalgetteren.

– Både Antwi og Lorentzen har potensial til å score mye mål. Det har også jeg, Joakim Hammersland og flere. Vi har flere potensielle målscorere og følelsen inn mot seriestarten er veldig god.

Trolig blir også Sandsli-karen årets Åsane-kaptein og er en av tre sammen med Jonas Hestetun og Aleksander Solli som vurderes, ifølge Mjelde.

Les Åsane Tidendes vurdering av Åsane før seriestarten her:

 

Av

Erik Madsen

erik@aasanetidende.no

Relaterte saker