Lokalavis for Åsane og omegn!
  • KLART: San Remo er navnet på den nye italienske restauranten som tirsdag åpnet i Pizzawood og apotekets tidligere lokaler på Rolland. – Vi gleder oss til å servere åsabuen, sier eier Kazm Jacob. (Foto: Thomas Gangstøe)

Åpnet italiensk restaurant på Rolland

Tirsdag denne uken åpnet den italienske restauranten San Remo i de gamle apoteklokalene i hjertet av Rolland. – Jeg håper folk tar godt i mot oss, sier eier Kazm Jacob til Åsane Tidende.

52-åringen har brukt drøye tre måneder på å pusse opp lokalene og å få de rette tillatelsene fra Bergen kommune på plass.

– Vi har virkelig stått siden vi tok over, smiler han.

Tok over Pizzawood

Han tok over da Pizzawood slo seg konkurs i fjor etter mange års drift. Fortsatt står pizza på menyen i restauranten, men også fersk pasta, kebab, hamburgere og salater. I tillegg får restauranten egen barnemeny.

– Vi ønsker å ha familieprofil. Derfor har vi også egne menyer for de små, sier han.

Jacob har mange års erfaring fra restaurantdrift allerede, og tror han vet hva som skal til for å få serveringsstedet på Rolland til å fungere.

– Hardt arbeid og fersk mat med høy kvalitet. Leverer du ikke god mat, kommer ikke folk tilbake. Vi skal ha ferske bunner til hver eneste pizza, lover 52-åringen.

Populært med italiensk

Fra de moderne nesten 200 kvadratmeter store lokalene, satser eieren altså på italienske godbiter som både blir servert på stedet, men også kjørt ut til kunder i hele bydelen.

– Italiensk mat er populært, og de aller fleste finner noe de liker av italienske retter. Vi tror og håper San Remo blir en suksess og at hele Åsane besøker oss, smiler han.

Av

Thomas Gangstøe

thomas@aasanetidende.no