Lokalavis for Åsane og omegn!
  • SEND PROGRAM: Åsane Tidende skal tradisjonen tro informere om 17. mai-arrangementene i bydelen. Men vi trenger din hjelp! Send oss programmet for din skole allerede i dag. Her er et bilde fra fjorårets feiring på Eidsvåg skole. (Foto: Thorstein Korsvold)

17. mai-program i Åsane Tidende

Åsane Tidende gir alle skolene i bydelen mulighet til å markedsføre sine 17. mai-arrangementer helt gratis i lokalavisen. Send oss programmet deres allerede nå.

Helt siden våren 1993 har vi i Åsane Tidende informert leserne våre om alt som skjer på skolene i nærområdene deres på nasjonaldagen, enten det er på Tertnes, Rolland, Flaktveit, i Salhus, Eidsvåg, Mjølkeråen eller på Haukås. Over to hele sider i lokalavisen skal vi  orientere om alt som skjer i nærområdene fra Hordvik i nord til Eidsvåg i sør på nasjonaldagen også i år. I likhet med tidligere er vi imidlertid avhengige av din hjelp for å få dette til.

Vær tidlig ute 

Vi ber derfor dere som sitter i foreldrenes arbeidsutvalg eller i skolenes 17. mai-komiteer om å sende inn programmene straks de er ferdige. Send det i word-format (kun tekst) på e-post til nina@aasanetidende.no. Siste frist er fredag 27. april klokken 09.00. Planen er at samtlige 17. mai-program fra Åsane-skolene skal stå på trykk i vår fulldistribusjon som går ut til alle husstander i bydelen tirsdag 8. mai.

Hjelp oss med å informere åsabuen om hvor og når de kan få med seg loddsalg, lykkehjul og flaggheising. Ta også med eventuelle opptredener fra kor eller korps. Det samme gjelder angående taler. Fortell oss også hvor ruten går, dersom dere skal ha prosesjon på nasjonaldagen. Send oss informasjon med klokkeslett, og kanskje det da kommer enda flere mennesker for å feire 17. mai på nettopp din skole i år.

 

Vi minner igjen om fristen fredag 27. april klokken 09.00. Program som blir levert etter dette har vi dessverre ikke mulighet til å trykke i Åsane Tidende.

Av

Nina Johnsen

nina@aasanetidende.no