Lokalavis for Åsane og omegn!
  • SØLVMAGI: Mikael Hedné fra Rolland fikk to sølvmedaljer under Nordisk mesteskap i trylling. (Foto: Olav Holten)

Imponerte i nordisk mesterskap

Regjerende norgesmester Mikael Hedné tok to sølvmedaljer under nordisk mesterskap i trylling i helgen.

– Utrolig gøy å få slik anerkjennelse blant dine egne, sier Rollands-mannen etter konkurransen, som fant sted på Union Scene i Drammen.

Norgesmester

Åsabuen, som har drevet med trylling hele livet, oppnådde karrierebeste da han ble norgesmester i fjor. Nå har han tatt steget videre med to sølvmedaljer (Close Up og Scene) i konkurranse med utøvere fra Finland, Sverige og Danmark.

– Det er jo trylling jeg har lyst å drive på med. Å komme så høyt på resultatlistene når man vet hvor vanvittig høyt nivået internasjonalt er, betyr mye for meg, sier åsabuen som kom til semifinalerundene under Norske talenter i fjor.

Drømmer om eget show

– Hva blir det neste?

– Jeg trives mer og mer med å konkurrere. Etter nordisk er det jo naturlig å se på eventuelle større internasjonale konkurranser, og kanskje også EM og VM. Men samtidig drømmer jeg også om å opptre med eget show for et større publikum, svarer han.

Av

Thomas Gangstøe

thomas@aasanetidende.no

Relaterte saker