Lokalavis for Åsane og omegn!
  • MÅ VENTE: De som venter på trampolineparken i Åsane må fortsatt vente en stund. (Illustrasjonsfoto)

Trampolineparken:

Utsatt til sommeren

– Åpningen blir dessverre ytterligere utsatt, bekrefter daglig leder Jan Fredrik Hamre.

Trampolineparken i Liavegen som Åsane Tidende har omtalt en rekke ganger, skulle opprinnelig stå klar like over nyåret.

Prosjektet har imidlertid støtt på flere utsettelser de siste månedene.

– Det har vært litt følgeproblematikk som blant annet gjør at de som skal installere parken må utsette oss til etter et annet prosjekt i utlandet, sa Hamre i januar og bekreftet at parken ville bli utsatt i tre måneder.

– Å bygge en trampolinepark er en omfattende prosess og som med andre store prosjekter kan det oppstå uforutsette hendelser man ikke er herre over. Det har dessverre gjort at vi må skyve åpningen til mars/april. Den ekstra ventetiden skal vi bruke til å gjøre FlipZone til en enda bedre park når vi åpner dørene litt utpå våren.

Men april ble til mai – og nå gjør Hamre det klart at trampolineparken minst blir utsatt til slutten av juni.

– Åpningen blir dessverre utsatt ytterligere, til andre halvdel av juni. Prosjektet har hatt noen utfordringer når det kommer til noen vegger som skal ned og som har tatt mange uker. Det arbeidet var først ferdig forrige uke, opplyser han.

 

Av

Erik Madsen

erik@aasanetidende.no

Relaterte saker