Lokalavis for Åsane og omegn!
  • FIKK VÆRE MED FIRE EPISODER:– Jeg var heldig som fikk lov til å være med hele uken. Selve opplevelsen var ny, gøy og utfordrende, sier Veronika Vik.

Kriget med krem

– Jeg er veldig glad i å lage mat og bake kaker, og det er hobbyen min. Men jeg forventet ikke å få svar da jeg meldte meg på kakekrigen, sier Veronika Vik.

25 år gamle Vik, som for tiden bor på Nyborg like ved Horisont, kom over en utlysning fra kakekrigen tilfeldig en dag mens hun var på Facebook.
– Jeg meldte meg på, men forventet ikke svar. Plutselig fikk jeg en telefon hvor de sa at jeg var velkommen på intervju.

Ny opplevelse

Mandag forrige uke ble første episode sendt. Her kriget Vik med fire andre kakebakere. Torsdag sto hun igjen som én av tre deltakere, men fikk ikke semifinaleplassen. Den var det Ann Sissel Andersen som tok.
– Jeg var heldig som fikk lov til å være med hele uken. Selve opplevelsen var ny, gøy og utfordrende, sier Veronika Vik til Åsane Tidende, etter at hun hadde vært på skjermen i sin siste episode.

– Hva var det vanskeligste?
– Det er ikke enkelt å bake en kake på 90 minutter, spesielt ikke når det kommer små tekniske feil underveis, forteller Vik.
Hun legger til at komfyren klikket i en av episodene.
– I tillegg kan stress føre til at man glemme ingrediensene. Det er ikke så lett som det kanskje ser ut som, forteller hun.

Ville gjort det igjen

Vik var spent på hvordan hun kom til å takle å ha kameraer rundt seg hele tiden.
– Men med tidspress og konkurranseinstinkt glemmer man fort hva som skjer rundt seg, konstaterer hun.
Opplevelsen var likevel meget god.
– Det var gøy å få møte kjente folk og få gode tilbakemeldinger. Hadde jeg fått muligheten, ville jeg definitivt ha vært med i kakekrigen igjen, sier Veronika Vik til slutt.


 

Av

Kristine Rande Nesheim

kristine@aasanetidende.no

Relaterte saker