Lokalavis for Åsane og omegn!
  • MÅLSCORER: Dennis Antwi er het om dagen og scoret sitt sjette mål på sine første åtte matcher. 

  • STORFORM: Dennis Antwi er i fyr og flamme og har fått en kanonstart i Åsane-drakt. 

Sogndal - Åsane 1-4

Glem Herrem – Antwi er Åsanes nye målkonge

– Han er i kanonform, sier Mjelde om sin spissjuvel.

For Åsane kan glemme Geir André Herrem for en stund. Nå er Dennis Antwi Mjeldes nye frelser.

– Han er i kanonform. Han plaget Sogndal-forsvaret konstant og løp til krampen tok han. Strålende, men først og fremst var dette en fantastisk lagseier, fortsetter Mjelde.

Ghaneseren scoret sitt sjette mål på åtte kamper da Åsane sjokkerte Sogndal på Fosshaugane 16. mai.

Dermed fortsetter Mjeldes ubeseirede 16. mai-rekke – etter oppvisningen i Sogndal. Årdølen Jonas Hestetun ga gjestene ledelsen før en Ogungbaro/Bruun-Hanssen misforståelse ga vertene muligheten til å utligne.

Strålende Huseklepp-mål

Åsane kom tilbake, og Dennis Antwi pirket inn 1-2 etter en strøken Lorentzen-assist, før Erik Huseklepp smalt inn 1-3 med en praktfull halvvolley.

Antwi begravde kampen like før slutt med en kontant avslutning og hamret inn sitt sjette mål totalt, og andre mål for dagen – og sikret samtidig en perfekt 17. mai-stemning i morgendagens prosesjon for Mjeldes gutter.

Antwi melder om mye selvtillit etter to nye scoringer i kveld, og gleder seg til sin første 17. mai i Bergen.

– Ventet på å straffe dem

– Vi kom med en plan og gikk for tre poeng. Laget er i bra form og vi ventet hele tiden på å straffe dem. En veldig fin seier i en tøff kamp, sier Antwi.

– Jeg har det bra her og har selvtillit. Om jeg misser en sjanse, tenker jeg alltid på neste mulighet. Jeg er glad for å score og starte så bra i denne klubben, men det viktigste er at vi vinner, fortsetter den karismatiske angriperen. 

Klar for nasjonaldagen i Bergen

Nå er han klar for feiring i morgen, tross en liten trøkk han pådro seg på tampen.

– Jeg skal en tur til legen, men håper det går bra. Jeg blir nok med i toget i morgen og gleder meg til å feire her i Bergen, sier han.

Mons Ivar Mjelde var stolt etter at hans gutter rev opprykksfavoritten fullstendig i stykker.

– Fantastisk. Dette var strålende. Vi var gode mot både Jerv og Aalesund og i dag fikk vi betalt. Vi fikk ut potensialet vårt offensivt og var svært konsentrerte og gode bakover. En skikkelig lagseier, sier Mjelde.

– Vi visste at det ble tøft mot et Sogndal som tapte sist. Dette resultatet skaper gjenklang i divisjonen. En stor skalp, jeg er stolt, fortsetter han.

Og 16. mai-kamper taper Mjelde aldri.

– Jeg har trent lag gjennom mange 16. mai-kamper med både Brann og Start og har aldri tapt. En fin statistikk som jeg er glad for å beholde, smiler han.

Av

Erik Madsen

erik@aasanetidende.no

Fakta

Aalesund – Åsane 1-4 (1-2)

Mål:

0-1: Hestetun 4,

1-1: Mandic 28,

1-2: Antwi 43,

1-3: Huseklepp 72,

1-4: Antwi 79,

Relaterte saker