Lokalavis for Åsane og omegn!
  • BURSDAGSSANG: Kidsa Myrdal gjestet Ulset sykehjem på markeringen av 10-årsjubileet. De sang bursdagssang og ble belønnet med is. – Vi er her fordi sykehjemmet har bursdag, sier Thea, Jonas, Madelen og Sunniva.

  • JUBILEUMSFEST: Lill Knudsen, beboer ved Ulset sykehjem, storkoste seg da Ulset sykehjem feiret 10-årsjubileum. Her sammen med assistent Yasir Sultan.

Ulset sykehjem 10 år:

Feiret med flagg, barnesang og buekorps

Ulset sykehjem er 10 år. Jubileet ble storstilt feiret med flagg, allsang og champagne. I tillegg kom både Kidsa Myrdal og slagere fra Sandviken bataljon på besøk.

Ulset sykehjem var pyntet til fest torsdag i forrige uke. Det var duket for feiring av 10-årsjubileum, og alt fra flagg og blomster til konfekt og champagne var funnet frem for anledningen. Videre hadde både ansatte og beboere ikledd seg finklær til festen i det strålende sommerværet.

– Jeg er utrolig fornøyd med feiringen, og så er det kjekt at vi har vært så heldige med været, sier Marit Møller Wolfe, enhetsleder ved Ulset sykehjem.  

Bursdagssang fra barna

Festen startet med at en stor gruppe barn fra barnehagen Kidsa Myrdal kom på besøk til sykehjemmet. De sang en rekke sanger, og deriblant bursdagssangen. Etterpå vanket det is til samtlige unger. Thea (5), Jonas (6), Madelen (5 ½) og Sunniva (5 ½) var fire av de ivrige barnehagebarna som deltok på feiringen av sykehjemmet.

– Vi er her fordi sykehjemmet har bursdag, sier Jonas.

– Hvor mange år fyller det?

– Ti år, kommer det kjapt fra Sunniva og de andre nikker samtykkende.

Thea trekker frem at de har fått is under feiringen av sykehjemmets fødselsdag. 

– I tillegg har vi sunget bursdagssangen, sier 5-åringen.

Hele gjengen synes det er gøy å være på besøk i barnehagen, og en av vennene til Thea, Jonas, Madelen og Sunniva fikk hilse på oldefaren sin på den store festdagen.

– Han sitter der borte, sier gjengen og peker mot beboeren på sykehjemmet.

Det var ingen tvil om at saftisen ble satt pris på i sommervarmen.

– Isen var kjempegod, sier gjengen fra Kidsa Myrdal med store smil.

– Alltid en fulltreffer

Etter at barna hadde sunget, sjarmert beboerne og spist is var det duket for buekorps i hagen til sykehjemmet. Fire slagere fra Sandviken bataljon deltok også på jubileet til stor begeistring fra beboerne. Flere av dem klappet gjennom hele opptredenen til buekorpsguttene.

Wolfe sier at Ulset sykehjem setter stor pris på besøket fra både barnehagen og buekorpset.

– Når det gjelder barna er et slikt treff på tvers av generasjoner alltid en fulltreffer. Beboerne blir alltid glade for å møte barn, sier hun.

Enhetslederen trekker også frem at buekorpset var av stor betydning på festen.

– Det er noe eget med bergensere og buekorps. En av beboerne våre har selv vært buekorpsgutt, og slagerne ga ham en ekstra hilsen, sier hun.

Vinket til barna

Lill Knudsen, beboer ved Ulset sykehjem, storkoste seg på festen.

– Dette er helt nydelig. Været er strålende og de har stelt i stand mye flott til oss i dag her på sykehjemmet, sier hun.

Kvinnen, som opprinnelig kommer fra Sandviken, satte stor pris på besøket fra Kidsa Myrdal.

– Ja, det var veldig hyggelig å vinke med flagg til barna som sang og gikk i tog for oss, sier hun til Åsane Tidende.

 

Knudsen trives på Ulset sykehjem. Der har hun bodd i tre år.

– Dette er langt ifra første gang de steller i stand noe positivt for oss som bor her. Det skjer ofte noe hyggelig, sier hun.

Knudsen setter spesielt pris på når beboerne maler sammen.

– En gang hver måned har vi en malestund. Det er terapi for meg, sier hun med et smil.

Den kvinnelige beboeren fortsatte festen med resten av sykehjemmet under jubileumsfesten.

– Dette er et bra initiativ. Vi har fått mye godt i dag, sier Knudsen før det bærer videre i programmet til allsang med Fredrik Elholm.

 

Les hele artikkelen og se flere bilder i vår papirutgave eller e-avis!

Av

Nina Johnsen

nina@aasanetidende.no

Relaterte saker