Lokalavis for Åsane og omegn!
  • KREATIV: Morten Foss (46) fra Nyborg eier Dåvøy musikk sammen med Endre Dåvøy. Lørdag er de i det virkelig kreative hjørnet og har invitert både musikere og kunstnere til et arrangement for både små og store i lokalene deres fra klokken 14.00 til 16.30. (Foto: Thomas Gangstøe)

Kunst, musikk og Jan Eggum-plagiatører i Salhusveien

Kunst, musikk og Jan Eggum-plagiatører står på det noe uvanlige programmet til butikken Dåvøy Musikk i Salhusveien lørdag.

Kunstneren Håkon Liland stiller ut malerier inspirert av vestlandsnaturen, og deler av nordhordland hvor han har bodd i noen år. Gro Fyllingsnes fra Hjelmås bidrar også med noen bilder, og keramikeren Livio V. Lilli viser oss et knippe av sitt arbeid med sandstøpt keramikk.

Husbandet Neseviserne, som tolker barne- og folkesanger samt Jan Eggum plagiatørene En Jaggum står for musikken på det kreative arrangementet lørdag.

Det hele foregår fra klokken 14 – 16.30 i butikken Dåvøy Musikk, like ved Åsane byggsenter.

Av

Thomas Gangstøe

thomas@aasanetidende.no

Relaterte saker