Lokalavis for Åsane og omegn!
  • TATT: En 18 år gammel kjenning ble pågrepet av politiet og satt i fengslig forvaring etter et angrep på en taxisjåfør på Flaktveit. (Arkivfoto)

Pågrepet etter angrep mot drosjesjåfør

Mannen angrep både sjåføren og bilen hans i Ulsberglia på Flaktveit.

Det var klokken 03.21 at politiet ble tilkalt.

– Vi fikk melding om en aggressiv passasjer som hadde utøvd vold på en taxisjåfør. Vedkommende skal ha klort sjåføren i ansiktet og ødelagt brillene hans. Også bilen fikk gjennomgå både utvendig og innvendig, sier overbetjent ved Bergen nord politidistrikt Endre Laukeland.

18-åringen, som er kjent av politiet fra før, skal ha vært svært hissig da han ble pågrepet. Patruljen valgte derfor å sette vedkommende i fengslig forvaring. Han er anmeldt for angrepet på taxisjåføren.

Av

Thomas Gangstøe

thomas@aasanetidende.no