Lokalavis for Åsane og omegn!
  • MEDEIER: Erik Huseklepp går inn som medeier i det nye fotballtilbudet i Åsane. 

Her kommer Huseklepp arena

Erik Huseklepp er medeier og har vært med og jobbet med prosjektet i over et år.

Huseklepp arena etableres i de gamle lokalene til Ikea sitt lager med Crossfitsenteret og Sky Fitness som nærmeste naboer. Konseptet er innendørs fotballbaner som skal applere til folk i alle aldersgrupper.

– Cage-fotball har vært stort på Østlandet lenge og ikke hatt et sted i Bergen. Jeg har vært med og jobbet med dette prosjektet i over et år, elsker fotball og tror dette kan bli veldig bra, sier Huseklepp til Åsane Tidende.

– Tilbudet skal være for alle, om du er seks eller 60 år, fortsetter han.

– Tanken med denne arenaen er å få på plass den gode garderobekulturen som skal gjøre at totalpakken for hver enkelt skal gi økt motivasjon. Dette er innendørs uten regn og ruskevær, det spilles musikk i bakgrunnen og man har muligheten til å ta seg en kaffekopp og noe å bite i både før og etter spillingen. Vi vektlegger å skape et hyggelig, uhøytidelig og inkluderende miljø. Vi vil alltid være betjent med hyggelig personale, skriver Huseklepp arena i en pressemelding.

– Huseklepp Arena ( Cageball ) er helt vanlig fotball som spilles på kunstgressbane med en meter høyt vant rundt. Over vantet er hele banen kledd med et seks meter høyt nett. Dette gjør at ballen er i spill hele tiden. Målene på banen kan justeres i to forskjellige størrelser, slik at man står fritt til å spille både med og uten keeper. Banen er 21 meter lang, 15 meter bred, 6 meter takhøyde og dekket består av den nyeste typen kunstgress.

Av

Erik Madsen

erik@aasanetidende.no