Lokalavis for Åsane og omegn!
  • STAFETT: Markedssjef på Horisont Mona Bruvik, har selv opplevd at tre i hennes aller nærmeste familie har fått kreft. Nå oppfordrer hun alle bedrifter i bydelen til å bidra i Krafttak mot kreft (Foto: Thomas Gangstøe)

Kjøpesentre med Krafttak mot kreft

Horisont har oppfordret alle leietakerne og sent brev til en rekke bedrifter utenfor senterområdet for å samle inn mest mulig penger til Krafttak mot kreft. – Målet er 150.000 kroner, sier markedssjef Mona Bruvik. Også Åsane storsenter har startet sin egen innsamlingsaksjon, hvor målet er å passere 150.000 kroner.

 I så fall bidrar de to kjøpesentrene med til sammen 300.000 kroner til den viktige saken.

– Vi ble kontaktet av Krafttak mot kreft i Åsane tidligere i år, hvor de spurte om vi kunne dra i gang en bedriftsstafett. Det hadde vi jo selvsagt lyst til. Nå har vi sendt ut invitasjon om å bidra til leietakere og samarbeidspartnere. Vi har allerede passert 50.000 kroner, men håper jo å tredoble dette innen neste lørdag. Da avslutter vi bedriftsstafetten på Horisont med en stor markering med underholdning og auksjon inne på senteret. Vi har blant annet fått med oss «Kjellemann» til å lede det hele, sier Bruvik til Åsane Tidende.

Åsane storsenter avslutter sin bedriftsstafett først 24. mars.

Alle er berørt

Bruvik har selv, som dessverre de fleste av oss, fått oppleve i nær familien hvordan det er å miste noen til kreft.

– Min onkel, som jeg hadde et veldig nært forhold til, døde av kreft. Både min mor og min mormor har hatt brystkreft, men overlevde. Jeg tror alle opplever det enten i nær familie eller vennekrets. Heldigvis overlever de aller fleste som får kreft, men det er jo ikke godt nok når noen fortsatt dør. Dessverre finnes det fremdeles også kreftformer som få overlever. Sammen samler vi nå inn penger til forskning på disse kreftformene, og til gode omsorgstilbud for pasienter og pårørende.

Derfor er det så viktig å støtte denne saken, sier hun til ÅT.

Markedssjefen på Horisont oppfordrer alle bedrifter i bydelen til å bidra.

– Alle monner drar. En 500-lapp her og en tusenlapp der blir fort mye penger, påpeker hun.

Slik kan du bidra

Du kan bidra til bedriftsstafetten ved å klikke deg inn på Horisont sine nettsider, eller Åsane storsenter sine sider. Begge kjøpesentrene har et vippsnummer du også kan bruke, om du har lyst å gi noen penger.

Horisont har vippsnr. 451076, mens Åsane storsenter har vippsnr. 451077

Av

Thomas Gangstøe

thomas@aasanetidende.no