Lokalavis for Åsane og omegn!
  • FOR TUNGE: Flere kjøretøy var for tunge da de ble veid under Statens vegvesen sin kontroll på Nyborg. (Foto: Statens vegvesen)

Fikk bot på nesten 7000 kroner

Statens vegvesen hadde kontroll i Åsane søndag kveld.

Vegvesenet utførte kontroll ved Bergen trafikkstasjon på Nyborg søndag kveld. Flere kjørte med for mye vekt på lasten. Ett vogntog fikk bruksforbud fordi det var for langt, mens to kjøretøy var for tunge på foraksel og måtte lastes om,melder Statens vegvesen.

Ytterligere ett vogntog fikk bruksforbud fordi tilhengeren var mer en 1,5 ganger tyngre enn trekkbil og det ble gitt et bruksforbud og gebyr for overlast på kr 6950 kroner. I tillegg fikk et kjøretøy med spesialtransport nektet å kjøre videre for kjøring i ulovlig tidsrom.

Et kjøretøy fikk bruksforbud for mangelfull merking av bredde og en bil fikk mangelseddel for underkjøringshinder, oljelekkasje og feil med retarder.

Av

Erik Madsen

erik@aasanetidende.no