Lokalavis for Åsane og omegn!
  • MER NETT: – Papiravisen beholdes, og kommer som vanlig ut hver onsdag, selv om vi nå satser enda mer på nett og låser en del av artiklene, sier ansvarlig redaktør Thomas Gangstøe. (Foto: Kristine Rande)

Nye abonnement og digital satsing

Nå skal vi i gang med en større websatsing med hyppigere oppdateringer, noe mange av våre lesere har utrykt ønske om lenge. Dette koster, og hovedparten av artiklene vil derfor kun være for abonnenter.

Nå låses mange av artiklene på www.aasanetidende.no, og du må være abonnent for å lese dem.

– Åsane Tidende får stadig flere lesere på nett, noe vi er svært glade for. Vi håper mange av dere vil være med oss videre selv om man man nå må betale for å lese artikler på våre nettsider. Lokalavisen skal være et nyhetsorgan med daglige oppdateringer på nett. Langt flere enn før. Her skal du kunne får lese, se bilder og videoer om sport, kultur, krim, meninger, politikk og mye mye mer, sier ansvarlig redaktør Thomas Gangstøe.

Har du abonnement på papiravisen, har du allerede tilgang til den elektroniske utgaven av Åsane Tidende (såkalt e-avis) og alle plussartikler. Det nye er at Åsane Tidende nå vil tilby flere typer abonnement. Dette er total, som inkluderer både web og papir eller bare digital, hvor du får tilgang til alt på våre nettsider. Vi kommer også til å tilpasse oss leserne, og tilby ulike typer tilgang og abonnement etter hvert.

Av

Thomas Gangstøe

thomas@aasanetidende.no

Andre saker