Lokalavis for Åsane og omegn!
  • NY BYRÅD FRA ÅSANE: Arbeiderpartikvinnen Linn Kristin Langely-Engø har vært politisk aktiv lenge. Nå blir hun byråd for barnehage, skole og idrett. Her er Engø avbildet sammen med Ronja Breisnes. Foto: Nina Johnsen/arkivfoto.

  • NYTT BYRÅD: Det nye byrådet består av: byråd for klima, kultur og næring, Julie Andersland (V), byråd for barnehage, skole og idrett, Linn Kristin Langley-Engø (AP), byråd for sosial, bolig og inkludering, Per Arne Hvidsten Larsen (V), (fungerende for Erlend Horn), byråd for byutvikling, Anna Elisa Tryti (AP), byrådsleder Roger Valhammer (AP), byråd for helse og omsorg, Beate Husa (KRF) og byråd for finans, innovasjon og eiendom, Håkon Pettersen (KRF). Foto: Ann-Kristin Loodtz/Bergen kommune.

Trer inn som byråd for barnehage, skole og idrett

Klokken 12.00 torsdag ble nytt byråd dannet, med Roger Valhammer i spissen som ny byrådsleder. Flaktveitkvinnen Linn Kristin Langley-Engø (AP) ble valgt som ny byråd for barnehage, skole og idrett.

Engø (25) har vært politisk aktiv lenge. Blant annet har hun vært politisk rådgiver for Pål Hafstad Thorsen og Roger Valhammer. 
Lykkeønskningene lot ikke vente på seg, og den unge flaktveitkvinnen overstrømmes av gode ord fra partifeller og bekjente. 

Gleder seg

Engø tar utfordringen på strak arm, og gleder seg stort til å sette i gang.
– Flaktveit lærte meg hvor avgjørende det er at alle barn, uavhengig av foreldrenes inntekt, får muligheten til en trygg oppvekst. Derfor gleder jeg meg virkelig til å stå på hver eneste dag for at barnehagene og skolene våre skal bli best mulige for barn og unge, og for at idretten får så gode rammevilkår som de fortjener, sier hun til Åsane Tidende.

Det nye byrådet består av byrådsleder Roger Valhammer (AP), byråd for sosial, bolig og inkludering, Per Arne Hvidsten Larsen (V) (fungerende for Erlend Horn), byråd for barnehage, skole og idrett (AP), byråd for helse og omsorg, Beate Husa (KRF), byråd for klima, kultur og næring, Julie Andersland (V) og byråd for byutvikling, Anna Elisa Tryti (AP) og byråd for finans, innovasjon og eiendom, Håkon Pettersen (KRF).

 

Av

Kristine Rande Nesheim

kristine@aasanetidende.no

Relaterte saker