Lokalavis for Åsane og omegn!
  • FESTIVAL: Atle Tellevik drømmer om 20.000 mennesker når Bergen travpark inviterer til countryfestival med store internasjonale og najsonale artister 23.- og 24. august. – Det blir den største begivenheten siden Alan Jackson trakk 23.000 mennesker hit i 2009.

– Største siden Jackson

– Vi har jobbet med dette i tre måneder, avslører markedssjef Atle Tellevik til Åsane Tidende.

Datteren til Johnny Cash, Carlene Carter blir den store hovedattraksjonen når Bergen travpark arrangerer en gedigen coutryfestival fra fredag 23. til 24. august.

– Vi gjør om parken til et festivalområde, og kommer til å ha en rekke konserter med kjente artister og band både 23. august og 24. august. Det blir plass til 400 bobiler på 800 meter av kjørebanen og 20.000 mennesker. Scenen blir gigantisk og like stor som da Alan Jackson skapte en uforglemmelig kveld her i 2009 foran 23.000 mennesker. Vi åpner opp kafe, gourmetrestaurant og grilltelt. Det bli innendørs pub, og skjenkebevilling på festivalområdet, sier Atle Tellevik.

Fra hele landet

Markedssjefen tror det kommer musikkinteresserte fra hele landet når festivalen arrangeres etter sommeren.

– Country er stort, og med den artistrekken vi har, så håper og tror vi det blir en skikkelig fest her ute på travparken, sier han.

Foruten Carter kommer Kinsey Rose fra Nashville, Capt. Kane & Big Trouble, Too Far Gone, PV and the Cowboys, Hilljacks, Yngvar Furebotn Band og Byting. Dette i tillegg til flere store navn, som det jobbes med.

– Hva med overnatting?

– I tillegg til bobilplassene, er Bergen camping vår nærmeste nabo. Ellers må folk booke rom i Bergen sentrum.

Tradisjon

Tellevik, som selv var til stede under storkonserten i 2009, tror ikke det blir ytterligere ti år til neste store konsertbegivenhet på Bergen travpark.

– Vi ønsker i hvert fall å gjøre countryfestivalen til en årlig begivenhet, sier Tellevik, som heller ikke utelukker at det også kan bli arrangert store enkeltkonserter på parken etter hvert.

– Det er et fantastisk område med god kapasitet her ute. Vi ønsker å bruke det til andre ting enn kun trav, smiler Tellevik lurt.

Av

Thomas Gangstøe

thomas@aasanetidende.no

Relaterte saker