Lokalavis for Åsane og omegn!
  • UTFORDRING: Ardis Kvamme Eikanger fra Hordvik og Ida Duesund fra Askøy utfordrer politikerne til å prøve å komme seg rundt i rullestol en uke eller to. ­– Bare slik kan de sette seg inn i vår situasjon, sier de to smilende kvinnene, som begge er rammet av MS.

– Tenk om de hadde turt

Oppfordrer politikerne til å prøve et par uker i rullestol. – Bare slik kan de sette seg inn i vår situasjon, sier MS-syke Ardis Kvamme Eikanger fra Hordvik (t.h.) og Ida Duesund fra Askøy. De var begge til stede da den rullende kafeen MSforstått tok turen innom Åsane.

Ekte Åsabuer leser Åsane Tidende

Bli abonnement du også

Logg inn Bli abonnement

Allerede abonnent?

Er du allerede abonnent er digital tilgang inkludert i abonnementet.

Av

Thomas Gangstøe

thomas@aasanetidende.no