Lokalavis for Åsane og omegn!
  • RYKKET UT: Politiet og redningsmannskaper rykket ut etter at en mann falt ned fra en skrent på Baugtveit, en eldre kvinne ble påkjørt i Liamyrane og en båt kolliderte med Nordhordlandsbroen. (Foto: Thomas Gangstøe)

Båt kolliderte, kvinne påkjørt, mann skadet etter fall

Ved 21.50-tiden onsdag kveld ble det meldt at en mann hadde falt ned en skrent på Baugtveit, like ovenfor Hitland gjestegård ved Salhusveien. Mannen var bevisst og ble fraktet bort av luftambulansen etter fallet på 10-15 meter. Politiet opplyser at vedkommende var i følge med familiemedlemmer da han falt. Han skal ha prøvd å fange en geit da uhellet inntraff. Det er ukjent hvilke skader mannen, som er i 60-årene, har pådratt seg.

Syv personer ombord

Klokken 02.56 meldte politiet på twitter at en bulkbåt på 80 meter hadde kollidert med Nordhordlandsbroen. Syv personer var ombord i fartøyet. Ingen av dem skal være skadet. Styrehuset til båten ble knust. Politiet opplyser at de tok seg ombord på skipet, og at fartøyet ved egen hjelp hadde kommet seg inn til Steinestø kai. Mannskapet er avhørt av politiet på stedet.

Smerter i ben og ansikt

Tidligere på dagen ble en kvinne i 80-årene påkjørt av en bil i Liamyrane. Ulykken skal ha skjedd da bilen rygget like ved Biltema. Den eldre kvinnen var bevisst, men hadde smerter i ben og ansiktet etter hendelsen.

Dette melder politiet på twitter.

Sjåføren av bilen skal være en mann i 40-årene.

Av

Thomas Gangstøe

thomas@aasanetidende.no