Lokalavis for Åsane og omegn!
  • Bak fra venstre: Berent Barth (lagleder U15), Rafid Ishaq, Ine Jacobsen, Viola Jordalen, Matthew Leiren, Akija A. Reginold, Nikol Hermansen,  Katja B. Ellingsen, Thomas Barth. Helt bak Elena B. Ellingsen lagleder u13. Foran fra venstre: Akarija A. Reginold, Melina Frisnes, Aldrin Nelson, Maria B. Ellingsen og maskot Bernard, Rohit Duvvapu, Brynjar Hus fra Rubbestadneset, Arathija A. Reginold. (Foto: Kjetil Hus)

Ett sett unna NM-seieren

Bergen Badmintonklubb holdt på å gjøre det helt store under landsfinalen i Kragerø, men hadde ikke marginene med seg på slutten. – Vi var utrolig nær, sier en stolt lagleder for U13, Elena B. Ellingsen

Klubben med hjemmebane i Buehallen på Åstveit, reiste med lag i både U13-klassen og U15-klassen til Kragerø med ambisjoner om å kjempe i toppen. Det gjorde begge lagene til gangs. De 15 deltakerne, hvor ti var fra Åsane, imponerte stort, og ente begge med sølvmedaljer.

Stor bredde

– Det viser hvilken bredde vi har i klubben vår, og vi er blant landets aller beste, sier Ellingsen til Åsane Tidende.

Nå er det pause for de hardtarbeidende uttøverne til BBK før sesongen starter opp igjen for alvor i august. Og det spørs om ikke gjengen fra nordre bydel har ambisjoner om å ta steget opp på seierspallen under landsfinalen om et knapt års tid.

– Det gror meget godt i klubben, så vi gleder oss til fortsettelsen, sier Ellingsen.

Av

Thomas Gangstøe

thomas@aasanetidende.no

Relaterte saker