Lokalavis for Åsane og omegn!
  • SNART KLART: Her ved det gamle kommunehuset i Eidsvåg skal MO-huset åpne i august. (Foto: Thomas Gangstøe)

Åpner i august

– Vi vet mye om utfordringene ved å starte opp et nytt senter, sier daglig leder Bjarne Aannewiik

Det skriver Bergen kommune om MO-senteret i Eidsvåg som åpner ved det gamle kommunehuset i august. 

Åsane Tidende har omtalt saken en rekke ganger, og etter en del forsinkelser er senteret klar for åpning cirka to år etter at  bygget, som skal være et tiltak i bydelen for vanskeligstilte knyttet til rus, ble lagt inn i budsjettet og vedtatt.

– Gode naboer

– Vi vet mye om utfordringene ved å starte opp et nytt senter. Et viktig aspekt er å jobbe for å bli gode naboer. Vi vet ikke hundre prosent hva innholdet hos oss skal være enda, foruten at vi skal tilby mat, helsefaglige tjenester og sosialfaglig veiledning. Det er spennende, for da kan brukerne og de dyktige folkene jeg jobber med, være med å påvirke det, sier Aannewiik videre til Bergen kommune sine nettsider.

Av

Erik Madsen

erik@aasanetidende.no

Relaterte saker