Lokalavis for Åsane og omegn!
  • FUNNET: En person er funnet død vest for Rollandsoksen. (Foto: Bergen Foto og Media)

Person funnet død

Personen er ikke formelt identifisert enda og politiet kan derfor ikke bekrefte at det er den saknede Norvald Tvedt.

I forbindelse med leteaksjonen etter den saknede mannen, Norvald Tvedt (82), gjorde Luftambulansen i dag kl 1240 funn av en død person i terrenget vest for Rollandsoksen i Åsane. Klokken 12.40 gjorde luftambulansen funn av en død person vest for Rollandsoksen. Det er ikke bekreftet om det er den savnede 82-åringen, som letemannskaper har søkt etter siden natt til fredag

Personen er ikke formelt identifisert enda og politiet kan derfor ikke bekrefte at det er den saknede Norvald Tvedt.

Pårørende til saknede er informert om funnet. Politiet har ingen opplysninger som gir grunn til å tro det har skjedd noe straffbart, skriver politiet i en pressemelding.

Avdøde vil bli obdusert.  

Stor leteaksjon

Politiet iverksatte natt til torsdag redningsaksjon i området, og skrev tidligere på twitter at en mann i 80-årene var meldt savnet fra sitt hjem. Politiet gikk senere ut med navnet på den savnede etter samråd med familien.

Det er Norvald Tvedt (82) er meldt savnet. Mannskap fra røde kors, norske redningshunder, norsk folkehjelp  Bergen og sivilforsvaret deltar i søket.

Savnede er cira 170 cm høy, hvitt hår og skjegg, bekledning ukjent. Det var bekymringsmelding fra mannens familie torsdag kveld som førte til at politiet iverksatte aksjonen.

– Siste kjente observasjon av savnede Tvedt er søndag 14.07 klokken 16.30. Tvedt gikk da på broen over motorveien ved Åsane senter i retning Rolland. 

Av

Erik Madsen

erik@aasanetidende.no

Relaterte saker