Lokalavis for Åsane og omegn!
  • LETER: Mannskap fra røde kors, norske redningshunder, norsk folkehjelp og sivilforsvaret deltar i søket etter den savnede mannen i 80-årene. (Bergen foto og media)

  • Vest politidistrikt har iverksatt redning/leteaksjon etter Norvald Tvedt, 82 år på Tertnes i Bergen. Bildet av savnede følger vedlagt, pårørende har samtykket i at navn og bilde kan offentliggjøres. Politiet ønsker tips i saken på tlf: 91510175.

     

Søker fortsatt etter savnet mann på Tertnes

Savnede Norvald Tvedt (82) sist sett søndag ved Åsane senter.

Ingen søk har gitt resultater så langt etter at Norvald Tvedt ble meldt savnet. Fredag ettermiddag meldte Åsane Tidendes fotograf på stedet at politi og røde kors har startet et intensivt linjesøk bak fotballbanen på Åstveit og barnehagen.

Politiet har iverksatt redningsaksjon i området, og skrev tidligere på twitter at en mann i 80 årene er meldt savnet fra sitt hjem. Politiet gikk senere ut med navnet på den savnede etter samråd med familien.

Det er Norvald Tvedt (82) som er meldt savnet. Mannskap fra røde kors, norske redningshunder, norsk folkehjelp  Bergen og sivilforsvaret deltar i søket.

Savnede er cira 170 cm høy, hvitt hår og skjegg, bekledning ukjent. Det var bekymringsmelding fra mannens familie torsdag kveld som førte til at politiet iverksatte aksjonen. Siste sikre observasjoner av den savnede skal ha vært på mandag.

Frykter ulykke eller sykdom

Politiet startet aksjonen i natt, og har lett over et større område på Tertnes og Åstveit. Letemannskapene har base ved Åstveit ungdomsskole.

– Mannen bor i nærområdet, og pleier å gå turer i Åstveitskogen. Vi frykter det kan ha skjedd en ulykke eller at mannen har blitt akutt syk, sier innsatsleder Ivar Kvant til Åsane Tidende.

Politiet søker bredt og helt ned til golfbanen.

 Siste kjente observasjon av den savnede mannen er søndag.

– Siste kjente observasjon av savnede Tvedt er søndag 14.07 klokken 16.30. Tvedt gikk da på broen over motorveien ved Åsane senter i retning Rolland. 

 

 

Fakta

Den savnede Norvald Tvedt, 82 år på Tertnes i Bergen.

Bilde av savnede følger vedlagt, pårørende har samtykket i at navn og bilde kan offentliggjøres.

Politiet ønsker tips i saken på tlf: 91510175.

 

Andre saker