Lokalavis for Åsane og omegn!
  • FINALE: Bergen Nord gutter 17 er klare for finale i A-sluttspillet. (Foto: Bergen Nord)

Bergen Nord G17 knuste Porsanger i semien:

Hat-trick-helten: – Vi reiser ikke hjem uten pokalen

– Nå reiser vi ikke hjem uten pokalen.

Det sier Morten Berntsen som hamret inn hat-trick for Bergen Nord i semifinalen.

Bergen Nords gutter 17-lag knuste PO Paris i åttedelsfinalen før Sund/Skogsvåg fikk stryk i kvartfinalen. 10-0 i målforskjell i sluttspillet sendte Salhsuguttene til semifinale mot Porsanger.

Morten Berntsen hamret inn hat trick for et Bergen Nord som lekte med laget fra Finnmark. Berntesen ordnet 1-0 tidlig, før samme mann doblet. Mio Småland ga Salhus-laget 3-0 og Berntsen fullførte sitt hat trick etter hvilen med sin 4-0-scoring. Mathias Sirevåg Hilmen ga bergenserne 5-0 like før slutt og sikret finaledrømmen for Salhus-guttene.

– Vi fikk en tidlig scoring og kjørte godt over de etter det. Vi har vært overlegne hele veien. Før Norway cup hadde vi en ambisjonen om å nåen semifinale. Nå er vi i finalen og reiser ikke hjem uten pokalen, jubler Berntsen.

– Det var selvfølgelig fantastisk å score tre mål i en semifinale, utdyper han.

Trener Thomas Erichsen Andersen var en glad mann etter triumfen.

– Nå går vi for gull. Det er jubelrus og gledesscener. Vi har prestert såpass bra at nå vil vi vinne. vi har prestert veldig bra, vært klart best i alle kampene våre og er glade for å være i finalen.

– Vi reiste ned til Norway cup med ambisjoner, helt klart. Vi har elleve av elleve seire i serien hjemme og vet vi har et bra lag. Vi kunne spilt bedre i gruppespillet, men avsluttet veldig bra. Det har vært mye gresskamper som er uvant for oss, men jeg tror vi blir bedre og bedre utover. Ser vi på lagene som er igjen og trekningen videre, er det absolutt ikke urelaistisk å vinne. Ambisjonen er i alle fall å nå langt, sa han onsdag.

I finalen venter Strindheim lørdag klokken 17.10.

 

Av

Erik Madsen

erik@aasanetidende.no

Andre saker