Lokalavis for Åsane og omegn!
  • BITTERT: Bergen Nord fikk utligning i mot like før slutt og tapte finalen etter Golden Goal. 

Bergen Nord - Strindheim 1-2

Tapte etter Golden Goal

Tapte minutter før straffesparkkonkurransen. – Guttene er deppet nå, men gi de et par dager så tror jeg de vil glede seg over sølvet.

– Det var en nervøs start, mye kriging og begge lag så litt slitne ut. Det var mange dueller og lite finspill. Vi fikk ikke helt ut potensialet vårt og spilte ingen veldig god kamp, men vi hadde to enorme sjanser som vi burde satt. Veldig synd, sier trener Thomas Erichsen Andersen.

– Guttene er deppet nå, men gi de et par dager så tror jeg de vil glede seg over sølvet. De har levert en veldig god turnering, spilte TV-kamp i finalen og fikk en opplevelse de ikke vil glemme. 

For det var en jevn finale mellom Bergen Nord og Strindheim på Ekebergsletta i ettermiddag. 

Store Bergen Nord-sjanser

Morten Berntsen, som ble toppscorer i Norway cup i gutter 17-klassen med sine åtte mål, hamret Salhus-laget i ledelsen, men trønderne utlignet fem mintter før slutt og sikret ekstraomganger.

Salhus-guttene brente noen svære sjanser i ordinær tid, to ganger alene med strindheim-keeperen, men Bergen Nord sviktet i de avgjørende øyeblikkene og tapte til slutt på bitrest mulig vis.

– Vi er skuffet, men leverte en stor prestasjon alt i alt. Det var litt tilfeldigheter som avgjorde, men slik er det noen ganger.

I ekstraomgangene var Strindheim klart best og kriget inn den avgjørende Golden Goal-scoringen som knuste drømmen om gulltriumf, tre mintter før kampen ville gått til straffer.

 

Av

Erik Madsen

erik@aasanetidende.no

Andre saker