Lokalavis for Åsane og omegn!

Åsane Tidende beklager

Vi beklager feil i vår «Verdt å få med seg»-spalte.

I dagens papiravis kom vi i skade for å trykke en eldre versjon av spalten «Verdt å få med seg. Dette er beklagelig, og vi ønsker her å rette opp feilene.
 

Dette er den riktige versjonen:

Verdt å få med seg

Turgruppe

På mandag er det turgruppe i regi av Åsane frivilligsentral. Møtested er Åsane terminal – buss 36. Avgang 10.30. Turen går til Hordvik-Mellingen. Lett tur. Kontaktperson: Berit Gjerstad på telefon 55 56 72 45.

Torsdagstur i Åsane

Torsdager fra klokken 11.00 blir det turer i Åsane bydel. Varighet cirka 1,5 timer. Møtested er U82-huset, Myrdalskogen 39B. Ta gjerne med matpakke. Dette blir arrangert av Åsane frivilligsentral, Sim og Tertnes kvinne- og familielag.

Strikk

Hver tirsdag inviterer Åsane frivilligsentral til strikkekafé i U82-huset, Myrdalskogen 39B. Strikkekafeen er åpen fra klokken 14.00 til 16.00. Ta med strikkepinner og garn. Alle er velkomne, både unge og eldre. Kontaktperson: Berit Gjerstad på telefon 55 56 72 45.

Seniorteater

Senioruniversitetet har i samarbeid med Arna og Åsane kulturkontor en teatergruppe i lokalene til Åsane frivilligsentral i U82-huset. De møtes hver torsdag klokken 14.00-16.00.

Reparasjonsstue

Hver onsdag klokken 12.00 til 14.00 er det reparasjonsstue i U82-huset. Opplegg/nedlegg og inn/utsying, ny glidelås. Oppstart er 4. september.

Eldretreff

Tertnes kvinne- og familielag arrangerer eldretreff torsdager mellom klokken 11.00 og 13.00 i peisestuen i Tertnes bedehus. Første treff blir 29. august.

Strikkekafé i Garnstuen

Hver tredje torsdag er det strikkekafé i Garnstuen i nærheten av Åsane terminal fra klokken 18.00 til 20.00. Strikkekafeen er i regi av Garnstuen og Tertnes kvinne- og familielag. Neste gang blir 22. august.

Lørdagskafé

Lørdager fra klokken 12.30 til 15.00 inviterer Åsane frivilligsentral og Midtbygda sykehjem til Lørdagskafé på Kafé Koppen på sykehjemmet. Kafeen er åpen for alle. Oppstart er lørdag 7. september. Det blir da lekebord for barn og salg av brukte bøker.

Seniortrim

Trimgruppen blir arrangert onsdager fra klokken 12.00 til 13.00 i U82-huset, Myrdalskogen 39B, i regi av Åsane frivilligsentral. Den siste onsdagen i måneden er det bingo i lokalene. Kontaktperson: Berit Gjerstad på telefon 55 56 72 45.

Tarotgruppe
Hver fredag 10.30-12.30 arrangeres tarotgruppe i U82-huset. Velkommen om du er interessert.


 

 

Av

Kristine Rande Nesheim

kristine@aasanetidende.no