Lokalavis for Åsane og omegn!
  • SVIKTET: Åsane leverte en svak kamp mot Florø, og kan ha brent sjansen til opprykk. 

Gavepakke til Fram Larvik:

– En fryktelig svak kamp som kan ha kostet oss opprykket

– En forspilt sjanse, sier Åsane-treneren etter skuffelsen i Florø.

Åsane spilte ingen god kamp mot middelmådige Florø, tapte 1-0 og ga bort tidenes sjanse til å koble grepet om den ene direkte opprykksplassen til neste års Obosliga.

For Grorud er i råtten form, og tapte hjemme mot Asker. Det betyr at Åsane kunne tatt over serieledelsen, men sviktet stort i ettermiddag. Samtidig vant Kjelsås og meldte seg på, mens Fram Larvik plutselig kan ta over tabelltoppen om de slår Senja, som de bør, borte i morgen.

– Det var lite energi og vi leverte en fryktelig svak kamp. Ett poeng hadde vært verdt mye, men vi har ikke vært jevne nok og i dag røk en setball. Vi roter det vekk, sier en skuffet Morten Røssland på telefon med ÅT etter tapet.

– Kan ha rotet vekk opprykket

Florø avgjorde nemlig fem minutter før slutt i en jevnspilt, men svak fotballkamp på Stadtlandet.

– Vi føler vi hadde alt i våre hender og burde være gode nok til å kunne styre inn til 1. plassen. Det bør vi være gode nok til, men vi presterte for dårlig i dag.

– Dere kan ha rotet vekk opprykket her, Røssland?

– Ja, en forspilt sjanse. Vi kan ha rotet vekk opprykket i denne kampen, innrømmer han.

Men han vet det fortsatt er alt å spille for. Åsane bør slå nedrykksklare Mjølner på Myrdal neste helg, før de får de knalltøft i Elverum i siste matchen.

– Det er fortsatt åpent, men vi er veldig skuffet etter i dag.

Dermed seiler kanskje sensasjonslaget Fram Larvik opp som favoritten til opprykksplassen.

 

Av

Erik Madsen

erik@aasanetidende.no

Fakta

Florø – Åsane 1-0 (0-0)

Mål:

1-0: Dyer 85,

Åsane: Erik Østgård, Martin Ueland, Eirik Wollen Steen, Magnus Bruun-Hanssen, Ole Didrik Blomberg, Didrik Fredriksen, Senai Hagos, Simen Lassen, Stian Nygard, Håkon Lorentzen (Jonas Eide Vågen etter 84,) Kasper Nissen (Joakim Hammersland 43,)