Lokalavis for Åsane og omegn!
  • SPILLES: Det blir kamp mot Notodden på Myrdal stadion etter at Bergen kommune, Åsane og værgudene har gjort en iherdig innsats den siste uken. (Foto: Erik Madsen)

– Det har vært jobbet med banen i syv-åtte dager

– Bergen kommune har gjort en veldig god jobb for å få dette til, skryter daglig leder i Åsane fotball, Gorm Nattlandsmyr.

Det har lenge vært uklart om oppgjøret mellom Åsane og Notodden kunne spilles på Myrdal etter at dekket var nedfrosset, og Vestlandshallen var opptatt. I syv-åtte dager har Åsane fotball og bergen kommune gjort en iherdig innsats for å få klar arenaen til kamp. Før helgen var Bergen kommune og NFF på Myrdal for å vurdere forholdene.

– De er fornøyd, og alt tyder nå på at det blir kamp. Det er greie forhold og banen kunne faktisk vært brukt i dag. Kun plutselig frost kan stanse oss nå, sa Nattlandsmyr på fredag.

Heldigvis har det vært plussgrader i helgen.

– Hva har blitt gjort?

– Bergen kommune har brukt en saltoppløsning. Kombinert med at vi har hatt flaks med værgudene de siste dagene, har baneforholdene blir mye bedre, sier en lettet daglig leder.

Åsane vant som kjent 1-3 i bortekampen torsdag kveld, og har et meget godt utgangspunkt foran returoppgjøret på et forhåpentligvis folksomt Myrdal søndag klokken 14.00.

 

Av

Thomas Gangstøe

thomas@aasanetidende.no

Relaterte saker