Lokalavis for Åsane og omegn!
  • SNART NY TRENER: Over halve spillergruppen var misfornøyde med den avgåtte trenerdueon til Åsane damer. Dermed måtte de gå. Nå har klubben allerede flere navn på blokken. 

Ny trener klar neste uke:

Jakten på ny trener i gang – blir klar neste uke

– Vi har flere navn på blokken.

Det bekrefter styreleder i Åsane fotball damer, Jostein Nesse, til ÅT, etter at Mørk og Duffy led samme skjebne som Andreas Sundsbø, som fikk sparken våren 2018.

Åsane Fotball Damer og trenerne Arild Mørk og Erik Duffy, ble mandag kveld enige om å avslutte samarbeidet ett år før kontraktens utløp, som ÅT var først å melde mandag formiddag.

Trenerne skal selv ha samtykket til å si opp stillingene sine i klubben etter at halve spillergruppen ønsket trenerbytte, og de to skal ikke ha fått sparken, til tross for at de hadde et år igjen av kontrakten.

Det sier klubbens styreleder, Jostein Nesse til ÅT, og viser videre til pressemeldingen under:

– Åsane Fotball Damer beklager prosessen som har pågått siste måned og ønsket opprinnelig trenerne med videre ut kontraktstiden 2020. Basert på en evaluering fra spillerne etter sesongen er det over halvparten av spillerne som ønsker en endring på trenersiden. Det er sterk misnøye og det kan vi ikke leve med.

– På møte mandag kveld vil vi diskutere og finne ut om det er mulig for trenerne å gjenvinne denne tilliten. Hvis ikke, må vi erstatte dem, sa han før møtet.

Nå sier Nesse at jakten er godt i gang og flere aktuelle kandidater kan bli klubbens nye hovedtrener.

– Målet er å ha på plass ny trener i løpet av neste uke. Prosessen er i gang og vi har navn på blokken, sier Nesse. 

Tidligere Åsane-trener Eirik Fjeldstad og tidligere Sandviken-spiller Marija Brummel nevnes som potensielle kandidater til jobben. 

 

ERSTATTES: – Ny trener er på plass neste uke.
ERSTATTES: – Ny trener er på plass neste uke.

Av

Erik Madsen

erik@aasanetidende.no

Fakta

Andre saker