Lokalavis for Åsane og omegn!
  • HAR TROEN: Linn Gossé mener Tertnes har det som skal til for å påføre Vipers sesongens første nederlag. (Arkivfoto: Thomas Gangstøe)

Tertnes i knallform:

Nå vil veteranen ryste stjernene i Vipers

– Toppnivået vårt er godt nok til å slå Vipers, sier Linn Gossé, før møte med de ubeseirede sørlendingene.

Etter det pinlige braknederlaget mot Storhamar i desember, har Tertnes slått tilbake med tre strake seire, mot Gjerpen, Sola og Fana.

Dermed skiller det kun to poeng opp til sølvplasserte Byåsen før helgens kamp mot suverene Vipers.

Tertnes-veteran Linn Gossé, som vendte tilbake til klubben etter noen sesonger i utlandet og Viking i divisjonen under før årets sesong, har vært viktig for blåtrøyene etter comebacket.

Hun har tro på at Tertnes kan overraske laget som har tatt over tronen etter den tidligere gullgrossisten Larvik.

– Vi er veldig sterke på hjemmebane og har kun ett tap her. Klart vi kan ryste Vipers. Toppnivået vårt er bra nok til å vinne, sier Gossé til ÅT.

Hun melder om god selvtillit i spillergruppen etter tre strake seire og kontakt med tetlagene foran.

– Alt er mulig

– Vi gjør det bra for tiden og har bra selvtillit. På hjemmebane er alt mulig, i tillegg har Vipers en del skader. De slipper inn en del mål og vi er bra offensivt.

– Nøkkelen i denne kampen blir først og fremst å temme landslagsspillerne deres og være solide bakover i en hel kamp. Vi må være trygge defensivt, så har vi en veldig bra sjanse.

33-åringen kom til Tertnes fra Stabæk, hvor hun startet karrieren sin, men forlot blåtrøyene til fordel for danske Randers i 2014 etter fem sesonger for Tertnes.

Etter noen sesonger i Danmark reiste hun hjem igjen til Norge, men oppholdet i TIF Viking ble aldri noen suksess og damen med over 30 landskamper for Norge vendte tilbake til Tertnes før årets sesong.

Tertnes ligger i øyeblikket på en 4. plass, poenget bak Storhamar, og to opp til sølvplasserte Byåsen med 21 poeng. Onsdagens motstander leder serien med 26 poeng og har ennå ikke avgitt poeng i årets sesong.

Av

Erik Madsen

erik@aasanetidende.no

Andre saker