Lokalavis for Åsane og omegn!
  • VANT IKKE: Hverken Tyra Fosheim Eide fra Morvik eller noen av de andre deltakende bergenserne vant Ungdommens musikkmesterskap i helgen. (Foto: Privat)

Nådde ikke opp, fornøyd likevel

Tyra Fosheim Eide nådde ikke opp i ungdommens musikkmesterskap, men kommer hjem fra hovedstaden en erfaring rikere.

Ungdommens Musikkmesterskap gikk denne helgen av stabelen I Oslo. Her var det tre dager med finalespill, hvor vinnerne kunne vinne 50 000 kr, samt ett solistoppdrag med KORK. Musikanter fra hele Norge deltok, både i klasser for yngre og eldre.  Vinneren ble August Schieldrop, (20), som ble kåret til Årets Musiker.

Forrige uke omtalte Åsane Tidende Tyra Fosheim Eide, som sammen med andre unge musikanter fra Bergen, deltok i mesterskapet. Dessverre var det ingen av dem som vant, men Eide var allikevel positiv. Hun forteller at hun var fornøyd med å bli sendt til Oslo.

Flott erfaring

Via SMS forteller Eide at hun selv syntes det var litt leit, med tanke på vennene sine som hun heiet på i konkurransen. Selv fikk hun kommentarer fra dommerne som hun ønsker å jobbe videre med i musikken. Selve spillingen gikk det så-som-så med. Noen ting fikk hun til, noe bommet hun på.

– Det var heller ikke helt optimale øvingsforhold i forkant

– En god erfaring, og jeg er glad for at jeg deltok og ble en opplevelse rikere.

Av

Kristin Aakvaag

red@aasanetidende.no

Andre saker