Lokalavis for Åsane og omegn!
  • NY HVERDAG: – Det blir spennende å se om han tar nivået, så får vi se om det beste er å ta en sesong i Obosligaen eller være hos oss, sier Brann-treneren om Ole martin Kolskogen.

Får LAN-skryt:

Utelukker ikke at Kolskogen blir lånt ut til Åsane

– Men jeg håper Brann vil satse på meg allerede i år, sier Ole Martin Kolskogen, som fikk ros av sjefen etter møtet med sin tidligere klubb.

Ole Martin Kolskogen signerte for Brann like over nyåret og har fått bra med spilletid av Lars Arne Nilsen så langt. Osingen som ble hentet til Myrdal fra moderklubben i 2016, spilte 90 minutter i hjertet av Brann-forsvaret.

– Herlig med 90 minutter i beina. Vi leverte en grei kamp, burde ha vunnet, men fikk en i mot på slutten. Jeg har fått mye tillit så langt, og det kjennes veldig bra, sier Kolskogen til ÅT etter kampen.

Åsane-trener Morten Røssland uttalte til ÅT tidligere i år at 18-åringen fra Os muligens kommer til å spille årets sesong på lån i Åsane.

Lars Arne Nilsen bekrefter at det kan bli tilfelle – men enn så lenge er den tidligere Hødd-treneren svært imponert over sin nye midtstopper.

Kan bli i Brann i år

– Jeg synes han bare blir bedre og bedre. Han har fått spille mye og tatt nivået så langt, sier LAN til Åsane Tidende.

– Han har veldig bra fart og har tatt store steg på kort tid. Så gjenstår det å se om han tar nivået allerede denne sesongen, eller om det blir aktuelt med et utlån og erfaring i Obosligaen, sier han.

Han var likevel irritert over at Brann tapte treningskampen i Åsane.

– Vi hadde nok sjanser til å vinne, men scoret ikke. Fryktelig unødvendig å slippe inn målet på slutten. Vi ga de det målet og det plager meg, sier han.

Kolskogen selv håper først og fremst å få spilletid på Stadion denne sesongen.

– Det var jo et lite sjokk i starten. Nivået er naturlig nok mye høyere, men jeg føler at jeg har taklet det bra. Jeg håper de vil satse på meg, og tror på det, sier han.

– De kommer til å gjøre det bra

Og om møtet med klubben han rykket opp med i fjor, sier han dette:

– det er den beste og gøyeste sesongen jeg har opplevd. Jeg har mange kamerater i Åsane, og det var fint å spille mot dem, sier han.

Han tror Røsslands mannskap kommer til å bite godt fra seg i Obosligaen.

Det er et veldig bra lag. De kommer til å gjøre det bra i Obosliagen, og jeg er helt sikker på at de ikke kommer til å rykke ned.

Åsane spilte tidvis god fotball og slo Brann 1-0 i Vestlandshallen etter at innbytter Joakim Hammersland sikret seieren like før slutt.

 

Av

Erik Madsen

erik@aasanetidende.no

Andre saker