Lokalavis for Åsane og omegn!
  • UHELL: Ole Andreas Fiksdal fikk et svært tre over bilen sin etter stormen natt til søndag. Skadene på bilen er synlige. De treet etter at Fiksdal fikk en telefon fra politiet søndag morgen. (Foto: Bergen Foto og Media)

Uværet herjet i Åsane:

Fikk svært tre over bilen sin: –Jeg ble vekket av politiet

– Det ble en hektisk start på morgenen, sier Ole Andreas Fiksdal etter at han fikk bilen sin knust av et tre etter stormens herjinger i helgen.

Det var i Barkaleitet at Ole Fiksdal ble vekket av politiet søndag morgen etter at et svært tre hadde knust deler av bilen hans som stod parkert like ved fotballbanen på Rolland.

– Jeg ble vekket av politiet klokken åtte søndags morgen på telefon. Da fikk jeg beskjed om at det lå et tre over bilen min. Det ble en hektisk start på morgenen, sier Fiksdal til ÅT.

– Jeg lå trøtt i sengen og visste ikke hva som skjedde, da er det jo litt skremmende når politiet ringer deg.

For det var litt av et syn som møtte Fiksdal da han så bilen sin, selv om han trodde skadene skulle være enda verre.

– Kunne vært mye verre

– Det var egentlig ikke så gale som jeg hadde sett for meg, men bilen er jo et verktøy som jeg er avhengig av. Jeg ser for meg at det blir en dyr skade å fikse, og muligens for dyr sammenlignet med verdien på bilen.

Han tar det hele uansett med godt mot og er glad for at ingen ble skadet etter velten.

– Det var bra at ulykken skjedde på en søndags morgen uten trafikk. Vi får se det positive i det. Det er bare materielle skader, sier familiefaren.

Bydrift kom med en lastebil med kran og fikk løftet av treet fra bilen. Bilen hadde store materielle skader i karosseriet som du kan se på bildene.

 

 

Av

Erik Madsen

erik@aasanetidende.no

Andre saker