Lokalavis for Åsane og omegn!
  • FORSVINNER?: Magnus Bruun-Hanssen kan forlate Åsane. Kontrakten hans er gått ut. 

Bruun-Hanssen kan ende opp hos lokalrivalen

Etter det Åsane Tidende kjenner til skal Magnus Bruun-Hanssen være ettertraktet av flere OBOS-liga klubber. Deriblant naborival Øygarden.

– Jeg avventer litt. Jeg har jo vært å trent med Øygarden den siste tiden, men det er ikke slik at jeg har bestemt meg for noe. Jeg har en dialog med både med de, Åsane, og litt klubber rundt om, sier Magnus Bruun-Hanssen til Åsane Tidende.

Flere OBOS-liga klubber

Magnus Bruun-Hanssen var på banen for Åsane i 22 kamper forrige sesong og spilt jevnlig på a-laget siden debuten i 2016. I fjor derimot var det kun åtte ganger han fikk spille 90 minutter.

– Han satt jo en del på benken i fjor, så det er viktig for hans utvikling at han får spilletid denne sesongen. Vi må se litt ann troppen, for vi kan ikke få for mange stoppere, sier Morten Røssland.

Etter det Åsane Tidende kjenner til skal det være stor interesse for den 22 år gamle midtstopperen. Bruun-Hanssen bekrefter selv at han har interesse fra flere klubber fra nivå to.

– Jeg har en veldig fin dialog både med, Åsane, Øygarden og flere andre OBOSliga-klubber.

Aktuell for Øygarden

For tiden er midtstopperen som også kan brukes som spiss hos Øygarden på prøvespill.

– Magnus er en spiller vi har sett på de siste ti dagene, og skal se på den neste uken også. Vi har flere spillere på prøvespill, og de vi har hentet inn har vi fordi vi er interessert i å se om de passer hos oss, sier trener i Øygarden, Bryant Lazaro til Åsane Tidende.

Åsane Tidende har tidligere meldt at Åsane jobber med å hente Ole Martin Kolskogen fra Brann på lån igjen. I tillegg er også Kristoffer Bidne inne på prøvespill hos klubben. Dermed har klubben flere alternativer å se til angående en ny midtstopper.

– De vi vurderer sitter på forskjellige ferdigheter. Kolskogen besitter mye fart og er trygg og god i denne Åsane stilen. Så det er viktig for oss å få Kolskogen tilbake, da må vi se det litt hva vi gjør videre med andre spillere, sier Åsane-trener Morten Røssland

Av

Nicholas Noreng

nicholas.noreng@aasanetidende.no

Relaterte saker