Lokalavis for Åsane og omegn!
  • ALLE: Alle ansatte i Tertnes håndball har fått varsel om permittering. (Foto: Nicholas Noreng)

Alle ansatte permitteres

Alle ansatte permitteres.

Det skriver klubben i en pressemelding i dag.

Bakgrunnen er situasjonen som er oppstått i kjølvannet av tiltakene som er iverksatt for å begrense covid-19-smitte.

Videre skriver klubben:

– Dette medfører at de økonomiske rammebetingelsene er svært usikre i tiden som kommer. Vi har måttet avlyse inntektsbringende aktiviteter, likviditeten vår er truet, og vi kjenner på stor usikkerhet om hvorvidt vi kan ha en fortsatt forsvarlig drift i en allerede anstrengt klubbøkonomi hvis vi ikke tar grep nå.

– Det er derfor helt nødvendig å iverksette tiltak for å sikre klubbens videre aktivitet, og av den grunn har styret i Tertnes Håndball Elite besluttet å permittere alle ansatte. Dette innebærer at samtlige 17 spillere, hovedtrener og assistenttrener, samt daglig leder, er 50% permittert fra 24. mars og ut det som regnes som 2019/20 sesongen (til og med 31. mai).

– Vi er lei oss for situasjonen vi har kommet i. Men klubben står samlet, og spillere og trenere berømmes for å vise stor forståelse for situasjonen. Vi skal være godt forberedt til klubbaktiviteten kan starte opp igjen for fullt.

Av

Erik Madsen

erik@aasanetidende.no

Andre saker