Lokalavis for Åsane og omegn!
  • Viste bort folk: Politiet måtte ved flere anledninger vise bort kranglete folk i helga. (Illustrasjonsfoto. Bergen Foto og Media)

Kranglete helg for politiet

Helgens politinotiser.

Nyborg: Klokka 08.48 lørdags morgen ble det meldt om personer som kranglet og bråkte utenfor gamle Ikea. Politiet kom til stedet, og det viste seg at krangelen omhandlet telefoner. De involverte ble så satt på busser i hver sine retninger. 

Salhus: Lørdags kveld klokka 23.40 ble det meldt om krangling utenfor en adresse i Salhus. Politiet kom til stedet, og tre personer fikk utstedt pålegg om å holde seg borte fra området til dagen etter. 

Olav Bjordalsvei:  I går tidlig, klokka 09.15, ble det meldt om krangling ved en adresse i Olav Bjordalsvei. To personer befant seg på stedet da politiet kom, og fikk pålegg om å fjerne seg, melder Sølvi Vetås ved Bergen Nord Politistasjon. 

Av

Kristin Aakvaag

red@aasanetidende.no

Relaterte saker