Lokalavis for Åsane og omegn!
  • HER: Det var her ved Flaktveithallen at flere voksne ble vitne til voldshendelsen. (Foto: Bergen Foto og Media)

Unge gutter i slåsskamp utenfor Flaktveithallen

– Den største av dem tar hodet til den andre under armen og drar til ham med knyttet neve.

I femtiden i dag barket to gutter sammen i heftig håndgemeng på Flaktveit. Åsane Tidende har vært i kontakt med en trener i Flaktveit IK som fikk med seg hendelsen mandag ettermiddag. Han ønsker ikke å stå frem med navn, men forteller til ÅT at han måtte skille guttene fra hverandre. Han tror krangelen dreide seg om hvem som skulle få bruke trampolinene utenfor Flaktveithallen. 

– Jeg stod og pratet med en trenerkollega da det kom en gutt løpende og ba oss om hjelp. Når jeg da snur meg står det to andre gutter og dæljer løs på hverandre. Den største av dem tar hodet til den andre under armen og drar til ham med knyttet neve. Da sitter det også ti gutter rundt dem og ler, mens han ene filmer det som skjer, forteller han oppgitt. 

– De ser dumt på meg

– Når jeg bryter dem opp og prøver å snakke til dem ser de bare dumt på meg. Det er altså så lite forståelse for rett og galt at det er skremmende, legger han til. 

Han påpeker at Flaktiveit Idrettsklubb tidligere har sendt ut melding om at området skal være under tilsyn av en voksen dersom det skal brukes. 

– Men det følges ikke, slik det er nå. Dette blir nok varslet til klubben, slik at de kan gjøre tiltak. 

ÅT har vært i kontakt med operasjonssentralen i Vest politidistrikt, som opplyser at de ikke har fått meldinger om hendelsen. 

Av

Magnus Fjeldstad

Andre saker