Lokalavis for Åsane og omegn!
  • DÅRLIG FOR MYKE TRAFIKANTER: — På noverande tidspunkt vil det ikkje vere mogleg å estimere eit eventuelt tidspunkt for realisering av tiltaket, skriv Wilhelm Lund, leiar for planlegging, infrastruktur og veg og planlegging og utbygging i Vestland fylkeskommune (Foto: Erik Madsen).

Gang- og sykkelvegen til Salhus vert ikkje prioritert i nær framtid

Bergen og Vestland har som mål å ikkje auke personbiltransporten, likevel vert ikkje fullføringa av gang- og sykkelvegen mellom Salhus og Åsane prioritert dei neste åra. — Vil du folk skal sykle, må dei gjere noko med det, seier syklist Kenneth Hamre. 

Ekte åsabuer leser Åsane Tidende

Bli abonnent du også! Prøv avisen gratis i fire uker!

Logg inn Bli abonnent

Allerede abonnent?

Er du allerede abonnent, er digital tilgang inkludert i abonnementet.

Av

Daniela Elvebakk Mala

daniela.elvebakk@aasanetidende.no

Relaterte saker