Lokalavis for Åsane og omegn!
  • DÅRLIG FOR MYKE TRAFIKANTER: — På noverande tidspunkt vil det ikkje vere mogleg å estimere eit eventuelt tidspunkt for realisering av tiltaket, skriv Wilhelm Lund, leiar for planlegging, infrastruktur og veg og planlegging og utbygging i Vestland fylkeskommune (Foto: Erik Madsen).

Gang- og sykkelvegen til Salhus vert ikkje prioritert i nær framtid

Bergen og Vestland har som mål å ikkje auke personbiltransporten, likevel vert ikkje fullføringa av gang- og sykkelvegen mellom Salhus og Åsane prioritert dei neste åra. — Vil du folk skal sykle, må dei gjere noko med det, seier syklist Kenneth Hamre. 

Ekte Åsabuer leser Åsane Tidende

Bli abonnement du også

Logg inn Bli abonnement

Allerede abonnent?

Er du allerede abonnent er digital tilgang inkludert i abonnementet.

Av

Daniela Elvebakk Mala

daniela.elvebakk@aasanetidende.no

Relaterte saker