Lokalavis for Åsane og omegn!
  • FINALE: Denne gjengen er klar for finale. Nå kan du stemme dem frem til tittelen (Foto: TSM).

Tertnes Skoles Musikkorps:

Tertnes ble regionsvinner – klare for finalen

– Vi er utrolig stolte, sier korpsleder.

Norges Musikkorpsforbund har i år arrangert konkurransen Vivo, hvor korps fra hele norge har sendt inn sine bidrag. Juryen har nå talt, og plukket ut vinnere fra hver region.

Tertnes Skoles Musikkorps (TSM) blir Bergen sitt bidrag etter at de nådde finalen, som inkluderer syv andre korps fra de andre regionene i landet.

Det har vært en veldig annerledes vår for oss. Nå skulle vi vært midt i innspurten til NM, men sånn ble det ikke i år. Da vi fikk sjansen til å melde oss på i den digitale konkurransen "VIVO" i regi av NMF, valgte vi å gjøre det. Dette ga oss en mulighet til å jobbe frem mot et mål, og det har vært viktig, sier korpsleder for TSM, Ingunn Bratland til ÅT. 

– Musikantene har virkelig kost seg i denne perioden, og det ser dere gjerne av resultatet også.

Filmen er lagt ut på Facebook-siden, og du kan se den her: https://www.facebook.com/tertnesskolesmusikkorps/

Korpsene fikk lage video med et fire minutter langt opptak.

– Vi hadde 4 minutter til rådighet og valgte å spille «Vi e' Bergen», som er jubileums-låten til Bergen kommune. Opptakene har vi filmet rundt i byen i solskinn, så vi får virkelig vist byen vår frem også.

Nå er de altså kåret til region-vinner og er med i finalen med 7 korps fra de andre regionene.

– Vi er utrolig stolt over det. Finalen avgjøres ved at alle som vil, kan sende inn sin stemme, og vi håper jo på at mange vil stemme på oss i Tertnes Skoles Musikkorps.

Hver person kan stemme en gang per dag, og avstemmingen foregår fra torsdag 18. juni kl 16.00 til søndag 21.juni kl 12.00.

De som vil stemme kan gjøre det ved å gå inn via denne linken, som vil fungere fra torsdag kl. 16.00:  https://musikkorps.no/nasjonal-finale-vivo/

 

Av

Erik Madsen

erik@aasanetidende.no

Andre saker