Lokalavis for Åsane og omegn!
  • NOEN HENDELSER: Politiet måtte rykke ut til slåssing og en del vinglete bilkjøring i helgen (Illustrasjon/Bergen Foto og Media).

Politiet rykket til slåsskamp mellom mindreårige

– To personer blødde etter slåssing på Vollane.

Klokka 20.46 fredag kveld fikk politiet melding om tre personer som ble observert i slåsskamp på Vollane.

– To personer blødde etter slåssingen, sier Endre Laukeland ved Bergen Nord Politistasjon. 

Det ble også funnet en stjålet moped på stedet hvor ungdommene barket sammen.

– Alle tre er under 18 år, bekrefter Laukeland.

Under følger litt flere hendelser etter helgen.

KJØRING UTEN GYLDIG FØRERKORT: 

Støbotn: Fredag ettermiddag klokka 14.12 fikk politiet melding av en bilist som lå bak en vinglete bil på Støbotn. Politiet rykket ut, og klarte å stanse bilen, hvor det ble konstatert at føreren, en 30 år gammel mann, ikke hadde gyldig førerkort. Saken er anmeldt. 

VINGLETE KJØRING: 

Steinestø: Fredag ettermiddag, klokka 17.22 fikk politiet melding om vinglete kjøring i Steinestø-området. Politiet kom til stedet og fikk stoppet bilen. Det viste seg at føreren var en mann i 80-årene. Han fikk førerkortet beslaglagt på bakgrunn av helsen, og politiet har opprettet helsesak som er sendt til fylkeslege. 

ULOVLIG KJØRING: 

Kyrkjekrinsen: Senere fredag kveld, circa klokka 18.21 ble en 14 år gammel gutt stoppet etter å ha kjørt en mellomstor gravemaskin på området til Kyrkjekrinsen skole. Politiet har opprettet sak på hendelsen. 

 

 

Av

Kristin Aakvaag

red@aasanetidende.no

Andre saker