Lokalavis for Åsane og omegn!
  • KRASJET: Ekteparet ble begge sendt til Haukeland etter denne smellen i Morvik. Nå er føreren siktet og fratatt lappen. (Foto: Bergen Foto og Media)

Ulykken i Morvik:

Mannen i 90-årene er midlertidig fratatt førerkortet

Mannen i 90-årene som kjørte ulykkesbilen er siktet: – Begge vil bli avhørt i løpet av kort tid.

Politiet vet fortsatt ikke årsaken til ulykken søndag hvor en bil kjørte utenfor en mur i Morvik.

https://www.aasanetidende.no/nyheter/2020/07/05/bil-har-kjoert-inn-i-en-husvegg-staar-fast/

ÅT meldte om en trafikkylykke ved Saudalskleivane i Morvik der fører av bilen hadde kommet seg ut, men passasjeren satt fast.

–  Bilen kom rundt svingen, kjørte over en murkant og havnet inn i huset – og så kjørte i gjennom et gjerdet, og over en liten murkant, sa politiets operasjonsleder Terje Magnussen i Vest politidistrikt til ÅT på søndag.

Mannen i 90-årene er fratatt førerkortet – og siktet i saken.

Politioverbetjent Endre Laukeland ved Bergen nord politistasjon forteller at den mannlige sjåføren i 90-årene har fått førerkortet sitt midlertidig beslaglagt etter ulykken. Både han og konen ble kjørt til Haukeland universitetssykehus.

– Mannen hadde da smerter i både armer og ben, sier Laukeland til ÅT.

– Han er siktet i saken, men vi vet fortsatt ikke hva som har skjedd. Det var ikke mulig å ta avhør av ekteparet på stedet, da de var på vei bort i ambulanse fra stedet.

– Begge vil imidlertid bli avhørt i løpet av kort tid. I tillegg til eiendommen, fikk også bilen store materielle skader, sier politioverbetjenten.

Av

Sandor Dahl

red@aasanetidende.no

Erik Madsen

erik@aasanetidende.no

Andre saker