Lokalavis for Åsane og omegn!
  • MISTENKELIG RØYK: Brannvesnet og politiet måtte rykke ut torsdags kveld til melding om røykutvikling på Rolland, Ifølge Vest politidistrikt dreier det seg om et brenning av kvist i en tønne. Foto: Bergen Foto og Media/illustrasjon

Rykket ut til melding om røykutvikling:

Meldt om mistenkelig røykutvikling på Rolland

Politiet og brannvesenet aksjonerte.

Klokken 21:22 fikk brannvesenet melding via politiets operasjonssentral om at en person hadde sett røykutvikling mellom to hus på Rolland.

– Han var ikke i en posisjon til å kunne forklare mer nøyaktig hva det var. Politiet og brannvesenet valgte å aksjonere på meldingen og rykket ut med ressurser fra Åsane, sier Morten Franzen vaktkomanndør ved 110-sentralen til ÅT. 

Franzen sier at de er fremme på stedet sammen med politiet og det viser seg at det er noen som driver med kvistbrenning i en tønne. Han har ikke kjennskap til om det blir gjort noe tiltak fra brannvesenet side. 

– Vest politidistrikt skriver på Twitter at det fremstår som kontrollert brenning av kvist og kvast. 

Av

Sandor Dahl

red@aasanetidende.no

Fakta

Andre saker